20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Серце рветься від болю" : у боях на Донецькому напрямку загинув захисник з Києва. Фото
"Серце рветься від болю" : у боях на Донецькому напрямку загинув захисник з Києва. Фото

"Серце рветься від болю" : у боях на Донецькому напрямку загинув захисник з Києва. Фото

На фронті 12 серпня загинув бойовий медик з Києва Юрій Антонов, який у цивільному житті був сироваром. Свій останній бій Герой прийняв під Ямполем на Донеччині.

Про страшну втрату повідомила дружина Юрія Тетяна Коляда у Facebook.

"Мій Юра загинув. 12 серпня у бою під Ямполем Краматорського району Донецької області він отримав поранення, несумісні з життям. Прощання орієнтовно відбудеться у Києві в п’ятницю. Про деталі я повідомлю пізніше", — написала Тетяна.

Жінка додала, що зараз у неї немає сил, щоб з кимось спілкуватись, її вистарчає лише на те, щоб підтримати доньку Злату, якій зараз дуже боляче.

"Наша любов була нашим богом, ми були саме "ми", а тепер... А тепер є тільки біль", – написала дружина Героя.

До повномасштабного вторгнення Юрій Антонов був очільником кооперативу крафтових сироварень Cheesemania та організовував сирні фестивалі.

Подруга родини Валентина Захабура розповіла, що Юрій був люблячим чоловіком та дбайливим татом.

"Найкращий гравець в крокодила і мега-класний тато чудової дівчинки Злати. Він показував слова чи поняття так, що не було сил вгадувати, бо всі лежали в корчах від реготу. Неймовірно романтичний чоловік, який з фронту вигадував і організовував подарунки для коханої дружини Тані (замовити суші чи кабачок, бо кохана не повинна лишитися влітку без подарованого кимось кабачка)...Інструктор з тактичної медицини. Бойовий медик, який рятував побратимів, заступив місце пораненого ротного медика, і міг поступитися спальником киці…Юра загинув від російського артобстрілу. Мій друг і чоловік моєї подруги", – розповіла Валентина у Facebook.

У соцмережах Юрія з теплом згадують й інші друзі, колеги та клієнти.

"На жаль, Юра вже не запропонує вам сиру українських сироварів. На жаль, Юра не організує та не відкриє Ukraine Cheese Awards Day. Ми ще довго будемо лити сльози за ним та вити у простір, який не поверне нам втіхи від цього. Але ми ще живі і можемо робити те, що робив він за нього! В памʼять про нього, поки ми живі!" – написала Юлія Солодка.

"Сьогодні отримали звістку, що загинув чоловік моєї подруги, близької людини. І світ вже ніколи не буде таким, як був. Бо це була така гарна і світла людина, вони були такою сонячною парою, а тепер все згасло. Ці ***ді погасили такий сяючий всесвіт – в очах моєї подруги, її доньки, вони забрали частину всіх нас, кого Юра більше ніколи не нагодує своїми смачнющими сирами. Нема прощення, не буде ніколи", – висловилась Світлана Кедяєва.

"Ти написав, що до перемоги сир не продаєш. Тепер вже ніхто його не спробує. Боляче до крику. Мала честь знати Юрія, смакувати сир на Володимирському та відкривати нові сирні смаки", – написала Катерина Безсудна.

"Зарадити болю неможливо... Ми помстимося!!!", – написав побратим Ігор Яворський.

Як повідомляв OBOZREVATEL:

На фронті під Куп'янськом загинув один з найвідоміших митців і громадських діячів Сум Дмитро Буйвал. Сумчани його добре знали як живу скульптуру, міма та фаєрщика. Він популяризував ці види мистецтва в Україні і виступав за кордоном.

Виконуючи бойове завдання біля Красногорівки Донецької області, від кулі противника загинув 28-річний уродженець Рені під Одесою Роман Гаврилюк. Молодий чоловік перебував на службі старшого оператора-вогнеметника, мав звання молодшого сержанта.

– У боях за визволення Запорізької області загинув уродженець Борисполя на Київщині солдат Олексій Трепіков. Під час штурму позицій окупантів його разом із побратимами накрила ворожа артилерія.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі Obozrevatel та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом