Рідні загиблих прикордонників отримали їхні посмертні державні нагороди. Фото
Рідні загиблих прикордонників отримали їхні посмертні державні нагороди. Фото

Рідні загиблих прикордонників отримали їхні посмертні державні нагороди. Фото

Родини загиблих у боях за Україну прикордонників з Чернівецької області отримали їхні нагороди. Один з Героїв посмертно відзначений Орденом "За мужність" ІІІ ступеня, також він та ще дев'ятеро полеглих воїнів удостоєні відзнакою "На славу Буковини". 

Захисники загинули у боях з російськими окупантами у 2022 та 2023 роках. Про це повідомили у Державній прикордонній службі Украни.

"Родинам загиблих прикордонників вручили державні нагороди й відзнаки Орденом "За мужність" ІІІ ступеня та відзнакою "На славу Буковини" посмертно нагороджений старший сержант Максим Патраш. Дев’ятьох прикордонників – Андрія Бойчука, Івана Вайпана, Вадима Вельгуша, Андрія Гасяка, Дмитра Корбутяка, Сергія Мендришору, Володимира Никитюка, Юрія Рахмаєва та Івана Терновецького посмертно нагороджено відзнакою "На славу Буковини", – йдеться у повідомленні.

Усі відзначені прикордонники жили у Чернівецькій області та віддали життя у боях з російськими окупантами у 2022-2023 роках.

Нагороди вдовам та батькам воїнів вручив очільник Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк.

Нагадаємо, 16 серпня президент України Володимир Зеленський відзначив нагородами воїнів, які захищають рідну землю.  

Відзнаки захисникам глава держави вручив під час робочої поїздки на фронт. Він підкреслив, що незламність, яку воїни виявляють у боях на Донбасі та Запоріжжі, наближає Перемогу.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом