2 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Фронтмен O.Torvald ледь не загинув на фронті: захисник показав понівечене бойове авто
Фронтмен O.Torvald ледь не загинув на фронті: захисник показав понівечене бойове авто

Фронтмен O.Torvald ледь не загинув на фронті: захисник показав понівечене бойове авто

Лідер гурту O.Torvald, боєць 135-го окремого батальйону Територіальної оборони України Женя Галич ледь не загинув на фронті. Артист їхав з побратимами на бойовому авто, перш ніж щось трапилося.

Він не розкрив деталей, але показав понівечене авто з погнутим дахом та розтрощеним лобовим склом. Фото зʼявилося в Instagram лідера відомого гурту (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).

Співак назвав порятунок "своїм другим днем народження". Він заявив, що життя дало їм шанс, а отже, бійці ще потрібні Україні.

"Сьогодні у мене і моїх побратимів другий день народження. Дякую Янголу-охоронцю. Життя дало нам ще один шанс. Значить, ми тут потрібні. Поборемось", – написав Женя Галич.

Захисник не розкрив, що саме трапилося з ними. На кадрах видно, що понівечене авто стоїть посеред поля. В нього повністю зігнутий дах та лобове скло, а також потріскалися вікна біля пасажирських сидінь.

Очевидно, що основний удар прийшовся на водійське та переднє пасажирське сидіння зверху, проте залишається таємницею, що стало причиною – атака окупантів чи ДТП.

Раніше OBOZREVATEL писав, що напередодні під час терористичного обстрілу росіянами центра Чернігова ледь не постраждали акторка Наталка Денисенко з сином, а легкі поранення отримала дочка лідера гурту KOZAK System Івана Леньо.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом