19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
MamaRika назвала чималу суму, яку платить за оренду двоповерхового будинку під Києвом
MamaRika назвала чималу суму, яку платить за оренду двоповерхового будинку під Києвом

MamaRika назвала чималу суму, яку платить за оренду двоповерхового будинку під Києвом

Українська співачка MamaRika розповіла про свої доходи та витрати. Вона зізналась, скільки платить за оренду двоповерхового будинку під Києвом.

Скільки заробляє і витрачає MamaRika

За словами артистки, новий дім, у який вона з сім'єю переїхала нещодавно – "трохи коштує".

Більше ніж 1000 доларів. Це не так страшно за такий великий будинок. Нам зробили гарно ціну. Тому що власник будинку розказав, що знає мене ще з часів Еріки,
– поділилась MamaRika.

Співачка зауважила, що не знає точну суму свого заробітку в місяць. Ведучий запитав, чи досягає ця сума 100 тисяч у місяць.

"Та, мабуть. У мене є команда, якій я плачу зарплатню. Якщо тільки це порахувати, то вже виходить".

Скільки коштує корпоратив у MamaRika

Ведучий поцікавився у MamaRika, чи погодиться вона на корпоратив за гонорар у 2 тисячі доларів. Зірка відповіла, що не має чіткої ціни.

Можна і більше, можна і безплатно, якщо благодійний виступ. Зараз немає фіксованого прайсу. Зараз такі часи, коли бувають усілякі винятки. Входимо в положення,
– зізналась виконавиця.

33 запитання від "Люкс ФМ" для MamaRika: дивіться відео онлайн

Куди нещодавно переїхала MamaRika

  • Співачка з чоловіком Сергієм Середою та сином Давідом жили в будинку під Києвом, неподалік від Гостомеля. Та наприкінці липня MamaRika натякнула на переїзд, а вже через кілька днів показала, як пакує речі.
  • Зіркова сім'я переселилась у двоповерховий заміський дім і показала, як він виглядає. На вході – невеликий передпокій, а на першому поверсі – спальня з власною вбиральнею та гардеробною. Також там зірка облаштувала відпочинкову зону для сім'ї та ігровий куточок для сина. З дому можна вийти на терасу з м'якими диванами та просторе подвір'я.
Источник материала
Поделиться сюжетом