Трамп погодився на заставу в $200 тисяч у справі щодо спотворення результатів виборів
Трамп погодився на заставу в $200 тисяч у справі щодо спотворення результатів виборів

Трамп погодився на заставу в $200 тисяч у справі щодо спотворення результатів виборів

Експрезидент Дональд Трамп погодився на заставу 200 тис. доларів та інші умови перебування на свободі у справі щодо спроби спотворити результати президентських виборів 2020 року в окрузі Фултон штату Джорджія.

Як передає Укрінформ з посиланням на CNN, про це домовилися в понеділок його адвокати з окружною прокуратурою.

Умовами звільнення експрезидентові заборонено використовувати соціальні мережі для залякування 18 співвідповідачів у цій справі, а також свідків та інших співучасників змови.

«Відповідач не повинен вчиняти жодних дій, спрямованих на залякування будь-якої особи, котра, як йому відомо, є співвідповідачем або свідком у цій справі, або іншим чином перешкоджати здійсненню правосуддя», – ідеться в наказі, підписаному суддею Верховного суду округу Фултон Скоттом Макафі.

Кримінальна справа є четвертою, порушеною проти колишнього президента цього року.

У справі про неналежне поводження з таємними документи Трамп був звільнений під особисте зобов'язання щодо обмеження контактів зі свідками.

Там само він був звільнений у справі про підрив виборів, порушеній у Вашингтоні. Умови звільнення охоплювали заборону спілкуватися зі свідками інакше ніж як через адвоката.

У нью-йоркській справі про виплату порнозірці коштів за мовчання Трамп отримав аналогічний наказ.

Нагадаємо: федеральне велике журі присяжних висунуло Трампузвинувачення щодо неправомірного поводження з секретними документами. Йому також пред'явлені звинувачення в штаті Джорджія за спроби спотворити результати волевиявлення на виборах 2020 року, а також у Нью-Йорку, де його звинувачують у фальсифікації документів, пов'язаних виплатою порноактрисі грошей за мовчання.

Фото: Tom Williams/CQ Roll Call 

Теги по теме
США Дональд Трамп Суд
Источник материала
loader
loader