Лещенко зчинив фурор на шоу America's Got Talent перформансом про боротьбу українців проти російського зла: зал аплодував стоячи
Лещенко зчинив фурор на шоу America's Got Talent перформансом про боротьбу українців проти російського зла: зал аплодував стоячи

Лещенко зчинив фурор на шоу America's Got Talent перформансом про боротьбу українців проти російського зла: зал аплодував стоячи

Український хореограф-постановник і танцівник Олександр Лещенко зчинив фурор на відомому розважальному шоу America's Got Talent в День державного прапору України. Спільно з компанією Magic Innovations був створений неймовірний перформанс на казку "Котигорошко", щоб яскраво і доступно показати світу, як українці боряться зі злом – Росією, яку уособив Змій.

Підготовка номеру тривала три місяці. Результат вразив не тільки професійних суддів, а й глядачів у залі, які аплодували стоячи. Запис шоу зʼявився на YouTube-каналі проєкту (щоб подивитися фото і відео, доскрольте до кінця сторінки).

Перед українцями постало нелегке завдання – розповісти про війну в рамках розважального проєкту. Було вирішено адаптувати казку про "Котигорошка" в виступі Hologram 4D cube show, де представили поєднання голографічної реальності, хореографічної майстерності та актуального сюжету.

"Ми обрали історію народної української казки "Котигорошко", в якій є протистояння головного героя зі Змієм, котрий уособлює в собі зло – окупанта, який прийшов на нашу землю. А герой Котигорошко отримує силу від рідної землі, щоб побороти ворога! Але спершу в нього складний шлях, який він має подолати перш ніж зустрітись лицем до лиця із загарбником", – розповів Олександр Лещенко.

Візуальна складова була наповнена українськими національними елементами. Спершу глядачам показали палаючий Київ, що уособлював руйнування українських міст, а потім вкраплення культури зʼявлялися в кольорах, візерунках, реквізиті тощо.

Після демонстрації перемоги головного героя над своїм ворогом глядачі не всиділи на місцях і підірвалися з оплесками. Коментуючи виступ українців, судді заявили, що ніхто з інших учасників не попрацював над своїм номером так ретельно.

Супермодель Гайді Клум навіть подякувала українською мовою. Українці отримали тільки одне зауваження – про нібито не надто вдалий вибір музики. Однак з думкою одного з експертів не погодився ніхто з трьох інших його колег.

Раніше OBOZREVATEL писав, що юні танцюристи з українського гурту із Дніпра Light Balance Kids показали дивовижний номер на шоу America's Got Talent та потрапили одразу до фіналу. Докладніше про це – читайте в машому матеріалі.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом