До Дня Незалежності вийшов ролик про важливість внеску кожного у перемогу України
До Дня Незалежності вийшов ролик про важливість внеску кожного у перемогу України

До Дня Незалежності вийшов ролик про важливість внеску кожного у перемогу України

До Дня незалежності України вийшла кіноробота щодо важливості внеску кожного і кожної у наближення перемоги в російсько-українській війні.

Ця робота - відповідь митців на суспільні дискусії щодо достатності чи недостатності допомоги фронту, порівняння внеску різних людей у спільну перемогу та про т.зв. провину вцілілого.

Автор ідеї та режисер роботи - Артур Лерман - режисер фільмів “Область героїв” та “Перший код”. Зйомка ролику стала можливою завдяки підтримці компанії Autostrada та її засновнику та власнику Максиму Шкілю. Оператор - постановник - Євген Усанов. Команда продюсерів - Юлія Васильєва та Ольга Дьома.

У фокусі ролику - військові, дорожні будівельники та жінка, що виховує маленьку дитину та чекає з фронту свого чоловіка. Автори через ці Образи зображують різних людей, кожен з яких робить свою справу - воює, будує, виховує дитину. 

Важливо, аби за одну хвилину кожен впізнав у відео себе і зрозумів, що воювати, віддано працювати, волонтерити, надавати робочі місця, справно платити податки, працювати на інфополі, вивезти свою дитину у безпечне місце - це все участь кожного і кожної у цій війні. І це все внесок у спільну Перемогу. 

“Ідея нашого ролику з Autostrada - кожен з нас робить свою справу. Справа кожного з нас важлива. Ми діємо як єдиний механізм, підхоплюючи і продовжуючи дії і завдання один одного”.

Максим Шкіль, засновник та CEO холдингу MS Capital, до якого входить Autostrada зазначив, що Перемога у війні - це справа кожного і кожної. І що ми маємо кожен на своєму місці має робити те, що вміє робити найкраще. Щодня перевершуючи себе задля Перемоги і справжньої Незалежності. - “Усе, що ми з вами робимо, має мірятись єдиним критерієм: як це наближає Перемогу”, - наголосив Шкіль.

Окрім того, як повідомляється, за перший рік повномасштабного вторгнення компанія Autostrada сплатила понад 1 млрд грн податків.

Источник материала
Поделиться сюжетом