Не стало актора Молодого театру Юрія Потапенка
Не стало актора Молодого театру Юрія Потапенка

Не стало актора Молодого театру Юрія Потапенка

Митець присвятив театральній сцені 32 роки життя.

Актор театру й кіно, режисер Юрій Потапенко відійшов у вічність у віці 58 років. Про це повідомили на фейсбук-сторінці київського Молодого театру, якому митець присвятив  32 роки свого життя.

У театрі повідомили, що Юрій Потапенко передчасно помер через проблеми із серцем: «Відійшов у вічність актор Молодого театру Юрій Потапенко. Йому було 58 років. Несподівана новина шокувала родину Молодого. Ще два тижні тому в розмові Юрій поскаржився на біль у серці, а сьогодні його не стало. В це важко повірити, важко прийняти».

Юрій Потапенко грав у виставах «Гагарін і Барселона», «Зачарований», «Момент», «Осінній блюз», «Саломея», «Сватання на Гончарівці».

«Глядачі цінували талант актора та вміння перевтілюватися в абсолютно різні образи, а колеги пам'ятатимуть Юрія як щирого друга, готового завжди прийти на допомогу в скрутний момент», — написали співробітники театру.

Окремий допис зробила відома акторка Молодого театру Тамара Яценко. Вона повідомила, що в актора залишилися дружина Ірина та син, і закликала фінансово підтримати родину Юрія Потапенка.

Окрім театральних ролей, у актора були роботи в кіно, зокрема у проєктах «Тарас Шевченко. Заповіт», «Кайдашева сім'я», «На лінії життя».

 

Источник материала
loader
loader