Брітні Спірс розбила собі голову об журнальний столик під час сварки із Семом Асгарі
Брітні Спірс розбила собі голову об журнальний столик під час сварки із Семом Асгарі

Брітні Спірс розбила собі голову об журнальний столик під час сварки із Семом Асгарі

Після інциденту Брітні звернулася по медичну допомогу. Їй наклали кілька швів.

Розлучення 41-річної американської співачки Брітні Спірс та її 29-річного чоловіка Сема Асгарі продовжує обростати все більш моторошними подробицями. Якщо раніше чоловік розповів про насильство з боку своєї поки ще дружини, то тепер TMZ дізналося подробиці однієї зі сварок подружжя, яка сталася в лондонському готелі. За словами засновника таблоїду Гарві Левіна, Сем і Брітні голосно лаялися в готельному номері. "Усе стало настільки погано, що вона спіткнулася і вдарилася об журнальний столик, розбивши голову. Їй знадобилася медична допомога, щоб накласти шви", – розповів він у документальному фільмі "Брітні Спірс: розлучення і розпач", який вийшов в ефір на каналі Fox.

Зі свого боку виконавчий продюсер стрічки Чарльз Латібодьєр додав, що психічна нестабільність Брітні була надто важкою для Асгарі, через що він і зважився на розлучення.

Асгарі розповідав друзям, щопоппринцеса нападала на нього протягом семи років їхнього спільного життя, а в її будинку всюди були ножі. Бійки, які вона влаштовувала, доводилося розбороняти їхнім охоронцям.

Друзі фітнес-моделі кажуть, що чоловік вірив, що зможе допомогти дружині вилікуватися від пережитих труднощів під час 13-річної опіки з боку батька, однак її витівки привели його до думки про те, що шансів на це у нього немає.

Після подачі 16 серпня документів на розлучення він з'їхав з маєтку Брітні і зараз знімає розкішну квартиру в одному з найелітніших будинків Лос-Анджелесу. Вартість оренди — 10 тисяч доларів на місяць, і цігроші платить Спірс.

Тим часом з'явилася інформація, що адвокат Сема Асгарі Ніл Герш, який готував документи на розлучення,попросив і про подружню підтримку свого клієнта. З огляду на те, що шлюбний договір унеможливлює таку підтримку, крок Герша сигналізує про виклик, адже є й інші елементи заяви про розлучення, які він у такий спосіб постарається обійти, зокрема й пункт про нерозголошення.

Згідно з контрактом, підписаним перед весіллям, Асгарі не має права претендувати на дошлюбне майно артистки. За умовами документа, йому належить "мільйон доларів кожні два роки" їхнього життя. Сем також нібито відмовився від будь-яких претензій на музичну колекцію Брітні, і його ім'я не вказано в документах про їхній спільний будинок.

Раніше Фокус писав, що Асгарі зраджував співачку і навіть насміхався над нею.

Теги по теме
драка
Источник материала
Поделиться сюжетом