Кадиров може повторити долю Пригожина: чому Путін може його “прибрати”
Кадиров може повторити долю Пригожина: чому Путін може його “прибрати”

Кадиров може повторити долю Пригожина: чому Путін може його “прибрати”

Невдовзі ми можемо побачити багато нових конфліктів в Росії.

Путінперестав відігравати роль арбітра між різними кремлівськими угрупованнями.

Про це в ефірі телеканалу FreeДом розповів російський опозиційний політик Дмитро Гудков.

“Очевидно, Путін перестав відігравати роль арбітра між різними кремлівськими угрупованнями. Він не справляється з цією роллю, при цьому продовжує "розділяти та панувати". Але всі ці розбирання вже виходять назовні. Попереду будуть розбирання з Кадировим, я певен. Це теж один із головних опонентів російської державності та держструктур. Кадиров має добре підготовлену приватну армію та серйозний вплив в обхід всіх силових структур”, - наголосив Дмитро Гудков.

За його словами, це багатьом не подобається. Через що попереду ми можемо побачити багато різних конфліктів – ФСБ проти Міноборони, силовики проти Кадирова. Внутрішня напруга наростатиме.

“Якщо раніше він був "царем на своєму городі", то тепер намагається свої порядки просувати на території РФ. "Кадировизация" йде повним ходом, і є ризики перетворення Росії на велику Чечню. Коли я був депутатом, у мене була дискусія з представником із Чечні, який сказав, що якщо Путін завтра захоче прибрати Кадирова, ніхто Кадирова не захищатиме. У Чечні виник середній клас, Чечня втомилася від війни, від диктатури "кадировців". Велика помилка вважати, що стабільність на Кавказі тримається за рахунок Кадирова”, - підкреслив опозиційний політик.

Источник материала
Поделиться сюжетом