1 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
На фронті загинув київський політтехнолог Євген Шаян
На фронті загинув київський політтехнолог Євген Шаян

На фронті загинув київський політтехнолог Євген Шаян

Під час виконання бойового завдання на фронті загинув політтехнолог Євген Шаян. Про це 8 вересня повідомила громадська організація “Комітет виборців України”.

- Під час виконання бойового завдання загинув військовослужбовець ЗСУ, колишній багаторічний співробітник Комітету виборців України і дуже світла людина Євген Шаян. У мирному житті Євген був талановитим аналітиком, політтехнологом і великим оптимістом. У перші дні війни добровольцем пішов на фронт, — сказано на сторінці організації у Facebook.

У Євгена Шаяна залишилися дружина Каріна та дитина. Підтримати родину військовослужбовця можна за допомогою картка дружини: 5375 4115 0615 8380.

У серпні 2022 року в інтерв’ю виданню "Телеграф" Євген Шаян розповів, що після початку повномасштабного вторгнення Росії його родина поїхала з Києва до Італії, а сам він долучився до ТРО. На фронті політтехнолог займався аеророзвідкою.

До повномасштабної війни Шаян писав тези українським політикам, зокрема був спічрайтером ексміністра охорони здоров’я України Максима Степанова, працював у Мінрегіоні. 

Источник материала
Поделиться сюжетом