Акцент не перешкода: 5 голлівудських зірок, які знають українську
Акцент не перешкода: 5 голлівудських зірок, які знають українську

Акцент не перешкода: 5 голлівудських зірок, які знають українську

Недарма українська мова вважається однією з найкрасивіших у всьому світі. Українські пісні дуже милозвучні, а вірші здатні викликати бурю емоцій. Знати українську мову – вагоме досягнення, яким може похизуватися багато хто, і навіть знаменитості за кордоном.

Голлівудські зірки, які знають українську – далі в матеріалі.

Міла Йовович

Акторка Міла Йовович нехай і жила в Україні всього шість років, але досі пишається, що знає рідну мову. І нехай вищу освіту в ранні роки акторка не здобула, вона може похвалитися значною кар’єрою в Голлівуді, знімаючись у низці першокласних фільмів.

Зараз дивляться

Кетрін Винник

І нехай Кетрін Винник вважають канадською акторкою, її походження з України. Розмовляла вона рідною мовою до 8 років, та знає українську і зараз, нехай і з сильним акцентом. Утім, на це вплинуло життя за кордоном. До речі, вона активно засуджує Голодомор і .

Іванна Сахно

Колега Винник Іванна Сахно також може похвалитися знанням української мови, причому володіє нею вільно. Ще з юних років вона займається активізмом, і навіть після переїзду до США висловлює свою різку проукраїнську позицію. З початку повномасштабного вторгнення стала амбасадором платформи United24.

Міша Коллінз

Хоча зірка Надприродного Міша Коллінз не родом з України, йому це не заважає знати нашу мову. Артист із перших днів війни підтримує нас у боротьбі з Росією, і нещодавно навіть . Свої звернення до українського народу він записує добре знайомою нам мовою.

Тімоті Снайдер

Американський режисер, історик та професор Тімоті Снайдер також знає українську мову. Його роботи стали фундаментальними в розумінні світом історії України. Примітно, що батько Тімоті – наш земляк, тому інтерес режисера до нашої країни цілком логічний. Снайдер упевнений, що нацистський і радянський режими знищили близько 14 млн українців, і зараз він активно підтримує нашу країну під час війни. Наразі історик є амбасадором платформи United24.

Є й інші зірки, які позитивно ставляться до України в цій війні, і бажають найгіршого нашим ворогам. Про можна дізнатися на Фактах ICTV.

Источник материала
Поделиться сюжетом