20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Хотіти не шкідливо": Петраков принизив гравця Чорноморця, який хоче грати за збірну Вірменію
"Хотіти не шкідливо": Петраков принизив гравця Чорноморця, який хоче грати за збірну Вірменію

"Хотіти не шкідливо": Петраков принизив гравця Чорноморця, який хоче грати за збірну Вірменію

Збірна Вірменії поступилась Хорватії у матчі кваліфікації Євро-2024. Команда під керівництвом Олександра Петракова вже вдруге програла та поставила під загрозу свій вихід на чемпіонат Європи.

Черговий стендап Петракова

Після гри український тренер в черговий раз дав дивну пресконференцію. Петракова запитали про можливий виклик до збірної Вірменії Артура Авагімяна, який виступає за Чорноморець. Олександр Васильович досить зневажливо висловився про гравця.

Я не вважаю, що він зараз сильніший за виконавців, які є у мене. Тут велика конкуренція саме в атакувальній ланці. У Вірменії немає воротарів, немає захисників, немає опорних півзахисників. Де нападники? Усі вінгери та під нападниками. Ось у чому загвіздка. Я не можу брати 10 людей. Ці хлопці, які вже у складі, мені подобаються: Мкртчян, Сперцян, Селараян. Лукас зі США, люди їдуть. Це теж потрібно розуміти. Бріаско 25 годин летить, це потрібно поважати. А я буду викликати з Чорноморця, бо він захотів? Хотіти не шкідливо. Для початку ця людина знаєте, що має зробити? Він має приїхати у Вірменію, подати документи та отримати паспорт. Стати громадянином Вірменії, але він цього не робить. Хай прийде і скаже: "Я – громадянин Вірменії". Він українець, у нього паспорт український. Ось і все. Це моя особиста думка,
– заявив Петраков.

Хто такий Артур Авагімян

26-річний Авагімян має вірменське коріння, але народився у Маріуполі та є українцем. На молодіжному рівні Артур пограв за Іллічівець та Шахтар.

Окрім Маріуполя, на дорослому рівні вінгер виступав за київський Арсенал, єреванський Алашкерт, Олександрію та одеський Чорноморець. Крім того, на рахунку Авагімяна 22 матчі за різні юнацькі збірні України від U-16 до U-19.

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны