20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
УЄФА відкрив справу проти Петракова
УЄФА відкрив справу проти Петракова

УЄФА відкрив справу проти Петракова

Головний тренер збірної Вірменії Олександр Петраков може отримати покарання від УЄФА, яка звинувачує українця в затримці початку матчу відбіркового циклу Євро-2024 проти Хорватії (0:1). Про це повідомляє прес-служба УЄФА.

На 66-річного українця відкрито справу, але дата її розгляду поки що невідома.

Додамо, що під час першого тайму була зупинка гри через проліт дрону на стадіоні з прапором так званої Нагірно-Карабаської Республіки.

Також УЄФА оголосив про ще три справи, які були відкриті проти федерацій Румунії, Вірменії та Хорватії.

Румунська федерація винна у заблокованих входах на стадіоні під час матчу проти Косова (2:0), а також неприйнятній поведінці фанатів, які кидали предмети на поле, використовували піротехніку, а також вигукували расистські та політичні висловлювання.

Ця гра переривалася через провокаційні політичні банери на трибунах, на яких було написано "Косово — це Сербія" та "Бессарабія — це Румунія".

Вірменська федерація також змогла забезпечити належний контроль над входами на стадіон. Також їхні фанати використовували піротехніку, політичні та расистські висловлювання. Хорвати, у свою чергу, не змогли встежити за своїми фанами, які влаштували заворушення на трибунах.

Окремо проти Хорватії порушили справу про расистські висловлювання фанатів у матчі проти Латвії (5:0).

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны