19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Відірвались на малому, – Сергій Середа приголомшив історією, як його побили колишні в'язні
Відірвались на малому, – Сергій Середа приголомшив історією, як його побили колишні в'язні

Відірвались на малому, – Сергій Середа приголомшив історією, як його побили колишні в'язні

Комік поділився, що такий неприємний інцидент трапився, коли він був у 9 класі. З'ясувалось, що тоді він з друзями посварився зі знайомими підлітками, а ті потім покликали чоловіків, які й побили Сергія.

Як Сергія Середу побили колишні в'язні

Як вививалось, через сильні травми гуморист навіть не складав іспити у школі. У день, коли його побили, хлопець не пам'ятав власного імені та не знав, як звати батьків. На щастя, на ранок наступного дня ситуація покращилася. Водночас у юнака була гематома над бровами та сильно спухла губа.

Я пам'ятаю цей ранок. Я відкриваю очі й не можу встати, тому що в мене все прилипло до подушки. Я не розумію, що таке. Я починаю віддирати й відчуваю на обличчі, на щоці, на губах кров. Я бачу, що на подушці теж кров. Я такий: що взагалі відбувається. Тоді я починаю відчувати обличчя і розумію, що його пропорції не такі як мають бути,
– розповів комік.

Як пригадує Сергій, тоді його побило 2 або 3 невідомих чоловіків. Вони били хлопця різними способами, навіть стрибали на голові.

"Виявилося, вони тільки вийшли з в'язниці. Там чи два, чи три чуваки й вони відірвались на малому. Як мені розповідали, в мене і на голові стрибали. Чого там тільки не було. Але я взагалі не пам'ятаю цей день", – зізнався чоловік.

За словами Сергія, тих чоловіків потім знайшли мертвими: "Карма їх наздогнала".

Інтерв'ю з Сергієм Середою: дивіться відео онлайн

Хто такий Сергій Середа?

Це знаменитий український комік, родом з Одеси. Він співпрацює зі студією "95 квартал" та брав участь у зніманні гумористичних ситкомів "Країна У", "Казки У" та "Одного разу в Одесі". Його кар'єра розпочалася, коли він ще був капітаном команди КВК "Одеські Манси". У 2012 році коміки взяли участь в першій лізі України та Краснодарського краю, де здобули перемогу. Згодом вони виступили у "Вищій лізі КВК".

Гуморист одружений зі співачкою MamaRika. Вони познайомилися в Одесі. Разом зіркове подружжя виховує 2-річного сина Давида.

Источник материала
Поделиться сюжетом