Кращі порноактриси України
Кращі порноактриси України

Кращі порноактриси України

Nancy A - актриса порно з України

Фраза про те, що найкрасивіші в світі дівчата живуть в Україні, вже давно стала затертою істиною. Цим успішно користуються продюсери порнофільмів, запрошуючи наших красунь у свої «полуничні» шедеври. Так з’явилися справжні зірки фільмів для дорослих з українським корінням.

Наташа Удовенко

Фігуриста україночка народилася в 1994 році в Одесі. Свою біографію вона ретельно приховує. Наташа знімається в фільмах для дорослих під псевдонімами Ariel і Lilit A. У 2017 році її визнали однією з топових порноактрис світу.

Починала ж вона свою кар’єру з фотосесій для європейських модних глянців Elegant Magazine і The Imaginarium. У 2014 році вона дебютувала на еротичних сайтах MetArt, Eternaldesire, Yonitale. Дівчина часто з’являється в лесбійських фільмах.

Lilit A
Lilit A

Алекса Слюсарччі

Вишукана дівчинка з Харкова народилася в 1994 році. Багаторічні заняття гімнастикою і танцями викували в ній ефектну поставу і струнку фігуру. Отриманий у спорті досвід вона часто використовує у фотосесіях. Також особливістю її образу є розкішне довге волосся і блакитні очі. У порно вона виступає під псевдонімом Valeria A. Надає перевагу класиці.

Valeria A
Valeria A

Abella Danger

Кар’єра Абелли зараз на зльоті. Не так давно вона отримала порно-Оскар в категорії «Краща нова старлетка» за ролі у фільмах категорії 18+. Цю нагороду вручають у Лас-Вегасі. Дівчина народилася і виросла в Майамі в сім’ї українців. Вона почала зніматися в фільма для дорослих у 18 років. Тепер же, коли їй уже за 20, вона активно підписує контракти з топовими студіями, які спеціалізуються на порно.

Abella Danger
Abella Danger

Саша Романова

Дівчина народилася в Одесі в 1983 році. Почала вона свою кар’єру в Європі, де стала зіркою багатьох фільмів студії Private. На сьогоднішній день її фільмографія налічує близько 90 назв. Вона виступає під псевдонімом Alessia Romei.

Alessia Romei
Alessia Romei

Елізабет Ахмед

Красуня народилася в 1986 році в Києві. Своєю нетиповою для українок зовнішністю вона зобов’язана батькові з Нігерії. У порно вона почала зніматися в 2010 році, взявши псевдонім Bethany Benz. Також вона знімалася в кліпах і брала участь у реаліті-шоу.

Bethany Benz
Bethany Benz

Nika Noire

Ця повелителька чоловічих фантазій з’явилася на світ у 1984 році в славному Запоріжжі. Вперше вона знялася в «полуничці» в 2007 році. Тоді їй було 23 роки. У світ порноіндустрії вона прийшла, опинившись у США, куди переїхала, щоби стати перекладачем. Тепер же в її фільмографії близько 120 стрічок. В одному з інтерв’ю вона зазначила, що її батьки так і не дізналися, чим займається їхня дочка. Згодом вона завела сім’ю і народила дитину.

Nika Noire

Nancy A

Мініатюрна киянка народилася в 1994 році, а вперше знялася в порно у віці 19 років. Особливість її зовнішності надає яскравий колір волосся і ніжно-блакитні очі. Свою біографію дівчина ретельно приховує. Відомо також, що її зріст становить 164 см.

Nancy A
Nancy A

Nikki Benz

Уродженка Маріуполя народилася в 1981 році. Коли їй було сім років, то її сім’я перебралася в Торонто (Канада). Перед тим, як почати займатися сексом перед камерою, вона знімалася у фотосесіях купальників і працювала танцівницею.

У 2003 році студія Pleasure Productions підписала з цією дівчиною контракт на зйомки у секс фільмах для дорослих. Після цього актриса переїхала в Лос-Анджелес, де розпочала співпрацю з іншими студіями. Вона з’являлася на обкладинках найіменитіших еротичних видань. А в 2014 році намагалася балотуватися на пост мера Торонто. Однак почати політичну кар’єру їй не вдалося через зволікання з подачею документів.

Nikki Benz
Nikki Benz

Карина Морікова

Порноактриса народилася в Україні в 1979 році. А в фільмах для дорослих вона почала зніматися тільки в 2002 році під псевдонімом Karina Play. За роки успішної кар’єри вона співпрацювала з цілою низкою відомих кіностудій. Зараз, правда, дівчина вже завершила кар’єру в порнобізнесі.

Karina Play

Ivana Sugar

Солодка блондинка прийшла в порно бізнес у 18 років. Її рідне місто – Київ, а справжнє ім’я – Олена. За роки зйомок у фільмах для дорослих вона спробувала себе, мабуть, у всіх можливих жанрах. За старання в «полуничці» дівчину поставили на 300 позицію в рейтингу тисячі кращих порнозірок світу.

Ivana Sugar
Ivana Sugar

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 30 цікавих фактів про порнофільми

Источник материала
loader
loader