Вже назріває і відомо, хто керує: у РНБО анонсували новий заколот у Росії
Вже назріває і відомо, хто керує: у РНБО анонсували новий заколот у Росії

Вже назріває і відомо, хто керує: у РНБО анонсували новий заколот у Росії

У Росіївже назріває новий заколот, який призведе до її фрагментації, однак цього разу походу на Москву, як робили "вагнерівці", не буде.

"Я думаю, що це вже буде не похід. Згадаймо, як в серпні 1991 року відбувався розпад СРСР. Те, що там назріває, і "угрупування ГКЧП", як це було в 1991 році, воно там вже зріє і вони вже там кучкуються, це достеменно відомий факт. І ми розуміємо, хто цим керує, як це відбувається", — зазначив секретар РНБО в ефірі телемарафону.

Згідно з його прогнозом, новий заколот РФ наразі - це питання короткого проміжку часу і процеси запущені.

"Вони звикли до розкішного життя по Європах, вони звикли до іншого життя, а зараз їх ганяють, як псів по всьому світу. Країни зараз забороняють в’їзд на свої території машин з російськими номерами та багато інших процесів, від яких радощів у них мало. Більше того, перемогти нашу країну військовим шляхом вони не зможуть. І тому питання, коли на Росії станеться заколот — це питання короткого проміжку часу. Який це буде час давайте подивимося, але процеси там вже запущені", - наголосив Данілов.

Він вважає, що олігархічні групи РФ, які жили своїм власним життям після початку повномасштабної війни в Україні, повинні забувати про спокій. Секретар РНБО також розкрив, чи готові міжнародні партнери до розвалу Росії.

"Багато хто усвідомлює, але дехто вважає, що цей процес можна контролювати і можна припуститись таких речей, які не дозволять Росії розпастись", - зазначив Данілов.

Водночас він переконаний, що на ці процеси вже впливати ніхто не зможе впливати і "ми обов'язково побачимо" фрагментацію РФ.

Розвал РФ - що кажуть експерти

Голова міжфракційного об’єднання з деколонізації РФ Олег Дунда вважає, що Росія зараз проходить шлях СРСР 1970-1980 років. Імперська політика радянської влади призвела до розвалу СРСР, і на саму Росію теж чекає розпад.

Один з керівників нещодавно забороненої в РФ правозахисної групи "Меморіал" Олег Орлов заявляв, що Росія розкладається в потужній суміші абсурду і репресій, що можна порівняти з епохою Леоніда Брежнєва в Радянському Союзі.

Данілов же зазначав, що ситуація вийшла з-під контролю, продемонструвавши, що в Росії будь-яке військове угруповання може діяти самостійно, а будь-який ядерний об'єкт або зброю можуть захопити. Кремль не може контролювати таку велику територію, а другої за силою армії в світі - не існує.

Теги по теме
Россия СНБО
Источник материала
Поделиться сюжетом