20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
10 найкращих серіалів України
10 найкращих серіалів України

10 найкращих серіалів України

Україна перестала купувати серіали в Росії і робить власний унікальний контент. Це породило конкуренцію та експеременти з новими жанрами на телебаченні, чого раніше практично не було. Пропонуємо переглянути підбірку 10 кращих серіалів України.

Слуга народу (2015-2019)

Одного разу Василь Петрович Голобородько, учитель історії, втрачає самовладання від свинства навколишнього життя і в пориві гніву нецензурно висловлює все, що накипіло. Учень його класу знімає цей монолог на мобільний телефон і викладає в інтернет, отримуючи таким чином мільйони переглядів.

Голобородько стає дуже популярний і, піддавшись на вмовляння учнів, висуває свою кандидатуру на вибори президента. На ранок після виборів в звичайну київську квартиру на Дарниці приїжджає кортеж на чолі з прем’єр-міністром. У простого розведеного вчителя історії, що живе з батьками, починається зовсім нове життя.

Нюхач (2013)

У центрі сюжету чоловік середніх років відомий, більшості навколишнім, під ім’ям Нюхач. Справа в тому, що головний герой володіє винятковим нюхом, завдяки якому він може розповісти про людину абсолютно все, аж до того, що він їв і з ким провів ніч.

Близький друг Нюхач працює в спеціальному бюро розслідувань, і він допомагає йому розкривати найскладніші й заплутані справи. Але для нього самого – це справжнє прокляття, адже унікальні здібності роблять самого Нюхача абсолютно беззахисним перед світом, де на кожному розі тебе підстерігає безліч всіляких запахів.

Останній москаль (2015-2017)

Російський мільйонер Дмитро Петрук повертається на батьківщину, і змушений тікати з Москви, тому що його переслідує мафія і ФСБ. Він відправляє сина в глухе українське село Великі Вуйки, до рідного дядька Івана Петрука. Московський мажор Валерій закохується в місцеву красуню Ксенію і несподівано потрапляє в різні перипетії.

Іван Петрук міркує, як позбутися племінника, і йому приходить в голову абсолютно божевільний план. Якщо вдасться цей план реалізувати, то всі залишаться задоволеними – і він сам, і Валерій. Тим часом Іван таки написав листа своїй коханій Галині в Італію.

Червона королева (2015)

Проста провінційна дівчина Зоя Колесникова живе в робітничій сім’ї, відмінно вчиться і думає стати математиком. Але в її поки безхмарну долю втручається батько-алкоголік, і один трагічний випадок змушує Зою поміняти ім’я і на першому ж поїзді виїхати в москву. Столиця не зустрічає її привітно, хоч і посилає їй мудру наставницю.

Тут вона вступає до університету, щоб стати бухгалтеркою, але у долі зовсім інші плани на майбутнє цієї приголомшливо красивої і стрункої дівчини. Згодом нею будуть захоплюватися Крістіан Діор і Федеріко Фелліні, а на європейських подіумах її будуть називати «таємною зброєю Кремля».

Червоні браслети (2014-2015)

У дитячому корпусі багатопрофільної лікарні шестеро пацієнтів-підлітків вирішують об’єднатися в групу «Червоні браслети», щоб разом долати труднощі.

Це історія про любов і болю, яка показує, що діти можуть бути дуже сильними, іноді навіть сильніше дорослих, і проблеми, з якими вони стикаються, теж можуть бути серйознішою, ніж у дорослих. Але вони не здаються.

Метелики (2013)

Дія фільму відбувається на тлі аварії на Чорнобильській АЕС, що сталася в ніч з 25 на 26 квітня 1986 року.

Учениця старших класів Аля Широкова разом зі своєю старшою сестрою Мар’яною відправляються погостювати до своїх родичів в невелике містечко Прип’ять. У той момент вони навіть уявити собі не могли, що стануть свідками дуже трагічних подій. Прямо на очах сестер відбувається потужний вибух атомного реактора на Чорнобильській АЕС, розташованої всього лише в двох кілометрах від міста.

Клан ювелірів (2015)

1985 рік. Георгій і Борис – студенти Академії мистецтв і кращі друзі. Одного разу під час поїздки в Грузію їм подарували по набору ювелірних інструментів, і цей епізод став поштовхом до їх майбутнього, в якому вони стали справжніми майстрами ювелірної справи, збудувавши прекрасний і дорогий бізнес.

Після закінчення Академії доля розвела їх по різних містах: Георгій поїхав до сім’ї в Кутаїсі, Борис залишився у Львові. Але одного разу життя знову зіштовхне їх разом, тільки розплачуватися за помилки батьків будуть їх діти.

День народження буржуя (2000)

Володимир Коваленко – з тих бізнесменів, що «зробили себе самі». У нього є все, про що можна тільки мріяти: добре налагоджений бізнес, красива кохана, популярність. Ось тільки своїх справжніх імені та прізвища він не знає: він – підкидьок, кличку «Буржуй» отримав ще в дитячому будинку – за те, що з дитинства знав ціну грошам. Разом з коханою жінкою, з цікавості, він прийшов на спіритичний сеанс. Там Буржуй отримує інформацію про таємниці свого народження.

Ніконов і Ко (2015)

Сергій Ніконов працює оперативним співробітником в МВС. Він звик віддавати роботі всі свої сили і час, за що в результаті поплатився родиною: дружина не витримала його постійну відсутність вдома і подала на розлучення. Черговим справою Никонова стає розслідування вбивства дружини бізнесмена Андрія Рахманінова.

В ході роботи вдається встановити, що у жінки було дуже бурхливе минуле, крім того, вона страждала на наркотичну залежність і незадовго до смерті користувалася послугами якогось Купідона.

Родичі (2016)

Михайло Іванович Воропаєв – літній чоловік, який вже давно вийшов на пенсію. Він наодинці живе у великому заміському будинку, і дуже часто його долають спогади про ті часи, коли життя тут вирувало, і крім нього в будинку ще була дружина і троє дітей. Але цей час вже давно позаду, адже дружина Михайла Івановича померла понад десять років тому, а діти роз’їхалися будувати своє власне життя.

Якось раз, на черговий день народження до батька приїжджають погостювати сини Ігор та Сергій разом зі своїми дружинами. Під час святкування Михайлу Івановичу абсолютно випадково стає відомо про наслідки після сварки братів. І, не бажаючи засмучувати старого, весь цей час просто роблять вигляд, що у них нібито добрі стосунки. Дізнавшись про це, він вирішує будь-що-будь помирити синів.

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны