10 кращих фільмів про порно
10 кращих фільмів про порно

10 кращих фільмів про порно

Індустрія для дорослих з розвитком техніки тільки набирає обертів, тому мистецтво спокушати зараз як ніколи затребуване. Те, що відбувається «за лаштунками» порнофільмів цікавить багатьох, про що свідчить хоча-б нещодавній бум активності на сторінці в Twitter однієї порноактриси, яка розповіла про особливості цієї індустрії.

Кінематограф теж безліч разів намагався розповісти про одну з найбільш суперечливих своїх сторін. У цьому списку ми зібрали найвдаліші фільми різних жанрів, які так чи інакше задіюють тему порно.

Двійка (2017)

Серіал розповідає про життя в Нью-Йоку 70-80 років минулого століття, коли в результаті легалізації стався вибух порноіндустрії. Двоє братів-близнюків Мартіно працюють на Таймс-сквер. У них є невеликий бордель під вивіскою масажного салону.

Досить швидко брати Мартіно починають проявляти інтерес до порнофільмів, розуміючи, наскільки вигідним і прибутковим може виявитися цей жанр кінематографа. Брати розпочинають активно діяти, знімаючи величезну кількість епізодів з відвертими сценами, і перетворюють «кіно для дорослих» в провокаційний бізнес.

Ночі в стилі бугі (1997)

«Ночі в стилі бугі» не повинні ввести вас в оману своєю назвою. Фільмі не зовсім про епоху диско. А про те, як головний герой Дірк Діггер стає зіркою порноіндустрії.

Випадкова зустріч з режисером порнофільмів забезпечила Дірку яскраві вечірки, гучну музику та привабливу партнерку по знімальному майданчику – дружину режисера, кокаїнову красуню у виконанні Джуліанни Мур.

Одкровення кращих порномоделей (2013)

Ми звикли бачити на екранах жриць любові у «дорослих» кінокартинах. У чоловіках прекрасні тіла викликають бажання, збудження, вони готові милуватися красивими жінками, не помічаючи в них особистостей з унікальним характером.

Щоб розвіяти цей прикрий недолік, фотограф Дебора Андерсон вирішила організувати проект, в ході якого найуспішніші порноактриси розкажуть про своє життя. Під звуки спалахів і клацання затворів камер вони розкажуть про те, що відчувають, про своє перше кохання, про розчарування і зраду, про славу і шанувальників.

У пошуках блаженства (2009)

Фільм розповідає про життя сценаристки Джоді Балан, яка марить про власний проект. Закінчивши на відмінно інститут мистецтв в провінції,  вона приїжджає до Голлівуду, щоб здобути популярність.

Але у великому бізнесі немає місця для неї. І поки її сценарії не зацікавили продюсерів, героїня знаходить підробіток на відомій порностудії.

Лавлейс (2013)

Фільм заснований на реальних подіях та розповідає історію життя найпопулярнішої порноактриси. Лінда Бормен зустрічає на вечірці Чака – модного хлопця з грандіозними планами на майбутнє. Він умовляє Лінду на зйомки в порнофільмі з назвою «Глибоке глотка».

Секс фільм стає сенсацією, його показують у всіх кінотеатрах. Лінда і Чак купаються в променях слави, але гонорар не був такий великий, як хотілося б, і гроші потрібні знову. Потрапивши в сексуальне рабство, Лінда стає повністю залежна від свого чоловіка і приречена на виконання всіх його примх і бажань.

Сусідка (2004)

Старшокласник Метью – президент студентської ради, активіст, відмінник, усе робить для того, щоб стати успішним. Він мріє про кар’єру політика, але в його життя стрімко ввірвалась Деніель. Нова сусідка засліпила своєю вродою Метью. І зовсім скоро він вже був переконаним, що знайшов жінку свого життя.

Яким же було його здивування, коли він дізнався, що вона – колишня порнозірка. І щоб утримати її, йому тепер доведеться ризикнути кріслом сенатора і пройти випробування, до якого він не був готовий.

Порнушка (2000)

Брати Джим і Арті Мітчелли мріють стати новими «братами Уорнер». Але знімати вони будуть винятково високомистецькі порнографічні фільми. Арті бере на себе роль генератора ідей і мозкового центру, а Джим – режисера й фінансиста. Викупивши й відремонтувавши старий кінотеатр у Сан-Франциско, брати перетворюють його в порностудію.

І ось порностудія почала успішно функціонувати, фільми користуються все більшим попитом. Брати стрімко перетворюються в багатих і відомих. Грошей вистачає на все нові наркотики, а божевільні оргії стають незмінною частиною життя.

Народ проти Ларрі Флінта (1996)

Фільм розповідає про життя скандально відомого бізнесмена і видавця популярного американського порнографічного журналу «Хастлер». Ларрі Флінт став героєм 70-х, епохи сексуальної революції, наркотиків і культурних катаклізмів, змінивши життя простих американських громадян.

Ларрі потрапив в десятку, він точно знав, чого не вистачає людям. На своєму журналі він сколотив мільйони, але від цього його життя не стало безпроблемним. Суспільство розцінило такий журнал, як виклик, що спричинило незліченні судові позови.

Аматори (2005)

Бізнесмен-невдаха вирішує зняти сексуальний фільм і придумує хитромудрий план. У нього зовсім немає на це грошей, тому чоловік прагне заманити своїх друзів в актори. Його знайомі, жителі маленького міста, не знаючи достеменно, що саме на них чекає, вирішують допомогти аферисту. Але чи доведе він задумане до кінця?

Я хочу цукерку (2007)

Студенти кінематографічного коледжу Джо й Беггі, мріють зняти свій фільм, щоб завоювати Голлівуд, прославитись і заробити грошенят. Для зйомок все готово, залишилося тільки знайти студію, яка б уклала з ними контракт. Після декількох невдалих спроб, хлопці звертаються до однієї маловідомої продюсерської фірми, яка дає згоду.

Источник материала
loader
loader