10 кращих комедій про секс
10 кращих комедій про секс

10 кращих комедій про секс

На календарі весна, а значить, не зважаючи на сніг за вікном, період флірту і несподіваних бажань настав. Тому саме час для простих і дуже смішних комедій про секс. Коли на екрані відбувається щось зовсім непристойне, але відірватися неможливо.

Секс по дружбі (2011)

Джеймі успішна в кар’єрі, проте особисте життя дівчини не складаються. Жодні її взаємини не тривають довго. Так триває до моменту її знайомства з Діланом. Він приїхав в Нью-Йорк для співбесіди на посаду арт-директора популярного видання.

Вони починають часто бачитися і проводити багато часу разом. Одного разу домашні посиденьки заводять їх у ліжко. Прокинувшись вранці, обидва розуміють, що не чекають нічого серйозного і вирішують звести все спілкування до сексу без зайвих зобов’язань.

Стара добра оргія (2011)

Ерік, тридцятирічний чоловік який поводиться як підліток. Кожні вихідні він влаштовує галасливі вечірки в заміському будинку його батька. Але батьку скоро набридло те, що його син поводиться як телепень, і він вирішує продати будинок.

Перед продажем заміського будинку в Хемптоні, Еріку приходить ідея прощальної божевільної вечірки. ЇЇ темою буде оргія. Ерік та його друзі розбурхані підготовкою до вечірці, вони в божевільному передчутті, вкладають всю свою фантазію в організацію цієї прощальної оргії.

Домашнє відео (2014)

Коли Джей та Енні Харгроу тільки почали зустрічатися, їх стосунки були вкрай насиченими та пристрасними. Але 10 років спільного життя і двоє дітей збавили романтики. Щоб знову розпалити вогонь кохання, вони вирішують зняти домашній сексуальний фільм.

Енні просить Джея видалити запис, але воно випадково завантажується на «хмару». Тепер його можуть переглянути всі, кому подружжя дарувало планшети.

Право на ліво (2011)

Жан і Жиль – два нерозлучні друзі. У гонитві за спідницями вони готові на все. Сюжет розбитий на шість комедійних скетчів. В одному з них ми бачимо Жана і Жиля в образі Фреда і Грега, відчайдушних хлопців, які щотижня намагаються підчепити когось в престижному нічному клубі. Інший скетч оповідає про Лорана, який відправився у відрядження і вирішив зрадити дружину, раз випала нагода побути далеко від дому.

Кожен з шести скетчів сповнений щирого абсурдного гумору і ставить героїв у дивовижно безглузді ситуація, показуючи, наскільки сильно вони вляпалися, намагаючись зрадити своїм дружинам або подругам.

Право на лево (2011)

Борат (2006)

Телеведучий з Казахстану Борат відправляється в США, щоб зробити репортаж про цю «найбільшу в світі країні». Він залишає вдома матір, дружину, сестру-повію, недоумкуватого брата, міського гвалтівника, і їде зі своїм продюсером Азаматом Багатова автомобілем, запряженим кіньми.

Однак після прибуття виявилося, що головна ціль його візиту – пошуки Памели Андерсон з метою одружитися на ній, а зовсім не зйомки документального фільму.

Сорокарічний незайманий (2005)

Енді Стіцер цілком успішний мужчина, який має хобі – збирає комікси і фігурки супергероїв. У нього багато друзів, які стурбовані відсутністю жінок в житті Енді. Але ось сексу у героя немає: із знайомствами не виходить, і дівчата зустрічаються якісь дивні.

Ось і живе незайманий, зневірений в можливості знайти собі другу половинку. Але одного разу Енді знайде жінку, яка зачепить його серце. Тріші сорок років, і у неї троє дітей, але вона згодна на платонічні відносини. Фільм, від якого неможливо відірватися.

50 відтінків чорного (2016)

Темношкіра студенткаХанна Стіл, наївна і непоказна тихоня, приїжджає в офіс темношкірого мільйонера Крістіана Блека – циніка з сумнівним минулим, огидним характером і непереборою привабливість.
Після відвертої розмови-інтерв’ю Ханна розуміє, що зустріла свою долю і нову еротичну фантазію. Досвідчений Крістіан відповідає на почуття дівчини, спокусившись її недосвідченістю.

Муві 43 (2016)

Дванадцять міні-новел з нескінченним потоком жартів, дотепів, пародій, що розповідають про найбезглуздіші і одночасно дуже життєві ситуації. Х’ю Джекман грає чоловіка, у якого геніталії розташовані під підборіддям, але через байдужість суспільства ніхто цього навіть не помічає.

Герої Річарда Гіра і красуні Кейт Босворт вивчають новий гаджет, який називається «iBabe». Джерард Батлер, тим часом, виступає в ролі чарівного матюкливого лепрекона.

Муви 43

Секрети сексу і кохання (2016)

Спекотного літа в Мадриді п’ять пар відкривають для себе несподівані форми сексуального потягу.  Пако і Ана в шлюбі,  вони шукають якийсь поштовх до пристрасті в їх сексуальних відносинах, які довгий час були невдалими. Хосе Луїс намагається повернути любов своєї дружини Паломи, яка сидить в інвалідному кріслі після аварії.

Канделарія й Антоніо намагаються всіма зусиллями стати батьками, але вона не відчуває оргазму. Алекс намагається задовольнити всі фантазії Наталі, яка вже сумнівається, що він покличе її заміж. А Сара, вільна жінка, перебуває  в постійному пошуку чоловіка, щоб закохатися.

Американський пиріг (1999-2012)

Молодіжна комедія розповідає про життя чотирьох друзів, яких об’єднує одна спільна проблема – вони жодного разу в житті не займалися сексом. І вони вирішують покінчити з цим до того, як вони почнуть навчатися в коледжі. Наступні частини франшизи продовжують розповідати про пригоди юнаків в пошуках оргазму.

Источник материала
loader
loader