12 порно-актрис, які зіграли в серйозному кіно
12 порно-актрис, які зіграли в серйозному кіно

12 порно-актрис, які зіграли в серйозному кіно

Продюсери, режисери та глядачі не завжди сприймають серйозно тих, хто раніше працював у порноіндустрії. Проте іноді порнозірок все ж запрошують в популярні і артхаусні стрічки, а деякі секс-актриси навіть виконували головні ролі у відомих стрічках.

Санні Леоне

Актриса індійського походження почала зніматися спочатку для «чоловічих» журналів. Згодом Санні Леоне, справжнє ім’я якої Каренджіт Каур Вохра, почала зніматись в порнофільмах. І до того моменту, коли вона задумалася про боллівудську кар’єру, Санні Леоне вже була помітною американської порнозіркою.

Леоне змогла поступово переселитися з американського порно в боллівудське кіно. Зокрема, Санні зіграла в картинах «Останній запис 2» (2014) та «Джекпот» (2013). Також актриса відома як мережевий бізнесмен, яка контролює цілий ряд порносайтів.

12 порно-актрис, які зіграли в серйозному кіно - Фото 1

Марія Одзава

Марія Одзава, на відміну від більшості своїх японських колег, потрапила в порно не через агента-вербувальника, а за власним бажанням. Вона почала зніматися в «легкій» еротиці. З часом переключилася на досить жорсткі за японськими мірками ролики – зокрема, присвячені симуляції зґвалтування.

У 2008 році порноактриса дебютувала в серйозному кіно, зігравши в тайванському фільмі «Закрита вечірка» (2009). Її запрошення в індонезійську комедію «Викрадення Миябе» (2010) спровокувало хвилю протестів індонезійських ісламських фанатиків, і участь порнозірки у фільмі було зведено до мінімуму. Крім того, всі її сцени з міркувань безпеки були зняті в Токіо.

12 порно-актрис, які зіграли в серйозному кіно - Фото 2

Ешлін Гір

Кімберлі Ешлін МакКарні спершу була звичайною актрисою малобюджетних і маловідомих хоррорів другої половини 1980-х. Потім вона почала зніматись в секс кіно та стала Ешлін Гір.

Впродовж своєї секс-кар’єри вона кілька разів з’являлася на ТБ і в кіно. Зокрема, в знаменитому серіалі «Секретні матеріали» (1993) і в бойовику з Джетом Лі «Протистояння» (2001). Також вона була еротичної дублеркою на зйомках «Основного інстинкту» (1992) і фільму «Непристойна пропозиція» (1993).

12 порно-актрис, які зіграли в серйозному кіно - Фото 3

Дані Веріссімо / Еллі Мак Тіана

Незвичайне справжнє ім’я цієї французької актриси Дані Малалатіана Теренс Петі пояснюється тим, що її батько – француз, а мати – уродженка Мадагаскару. Вона почала зніматися у французькому секс кіно під іменем Еллі Мак Тіана незабаром після того, як стала повнолітньою. І вже через півтора роки по тому її почали запрошувати на ролі в серйозних фільмах.

Зокрема, Дані виконувала роль Лоли, сестри головного героя в популярному бойовику «13-й район» (2004). Цікаво, що цю роль спеціально для актриси придумав продюсер картини Люком Бессоном. У 2002 році Веріссімо залишила порнобізнес і зосередилася на акторській кар’єрі на ТБ, в кіно і в театрі.

12 порно-актрис, які зіграли в серйозному кіно - Фото 4

Саша Грей

Саша Грей, справжнє ім’я якої Марина Енн Хенціс, перебувала в порнобізнесі зовсім недовго. Проте запам’яталась, як акторка, яка готова майже на все і може інтелектуально обґрунтувати свою участь в найжорсткіших сценах.

Саша дуже швидко привернула увагу людей з модельного бізнесу і кінематографу. Завершення кар’єри в порноіндустрії збіглося за часом з появою актриси поява в головній ролі в картині Стівена Содерберга «Дівчина за викликом» (2009). Також Саша грала у картині «Відкриті вікна» (2014).

12 порно-актрис, які зіграли в серйозному кіно - Фото 5

Софі Ді

Софі Ді, справжнє ім’я якої Керсті Хілл, відома своїми ролями у фільмах «Будинок з паранормальними явищами 2» (2014) та «Похмільні ігри» (2014).

Свою кар’єру в еротичному бізнесі Софі розпочала з фотографування у Лондоні. Незабаром жінка перебралася до Каліфорнії, де швидко прославилася як яскрава порнозірка, що запам’ятовується. ЇЇ кар’єра в порноіндустрії тривала десять років. Після її завершення Софі робить кар’єру в мало- і середньобюджетному кіно. В основному в хорорах і комедіях.

Дженна Джеймсон

Дженна в дитинстві мріяла стати «шоугерл». Але виявилася, що вона на кілька сантиметрів нижче, ніж було потрібно для виступів в ревю. Так що вона ще до досягнення повноліття почала виступати в стрип-клубах. Потім вона стала ню-фотомоделлю, а потім і порнозіркою.

Впродовж 1990-х Джеймсон почала заробляти десятки тисяч доларів за зйомки в одному фільмі. Ще більші гроші вона стала отримувати, коли у 2000 році заснувала порнокомпанію ClubJenna. Згодом цю компанію викупив концерн Playboy.

Дженна виконала всього кілька ролей у кіно і на ТБ, зокрема у стрічці «Частини тіла» (1991) та картині «Самайн» (2003). А також мала дві ролі в озвученні відеоігор (одна з них – Grand Theft Auto: Vice City).

12 порно-актрис, які зіграли в серйозному кіно - Фото 6

Кеті Морган

У 2000 році Кеті Морган була заарештована за перевезення 45 кг марихуани з Мексики в США.Чоловік покинув її, грошей на адвокатів не було, і вона почала зніматися в порно, щоб поправити своє фінансове становище.

Кеті стала досить відомою виконавицею, її запросили на кабельний канал HBO в якості ведучої кількох освітніх фільмів про секс і порнографію. У 2008 році вона зіграла в комедії Кевіна Сміта «Зак і Мірі знімають порно» (2008) і незабаром покинула порноіндустрію і перекваліфікувалася в стриптизерки.

Ніна Хартлі

Справжнє ім’я актриси Марі Луїза Хартман. Ніна зіграла лише в одному відомому фільмі, зате це – знаменита картина Пола Томаса Андерсона «Ночі в стилі бугі» (1997), яка претендувала на «Оскар» в трьох номінаціях.

Робота Харлі в порноіндустрії триває вже більше 30-ти років. Такий досвід є унікальним явищем для жінок цієї професії. Та це не єдине, що виділяє Ніну з поміж інших актрис. Вона відома як одна з найрозумніших порнозірок, і її часто запрошують в телепередачі та документальні фільми, в яких розповідає про глибини оргазму. Окрім цього, останнім часом Ніна залучена до створення освітніх секс-стрічок.

12 порно-актрис, які зіграли в серйозному кіно - Фото 7

Чейс Лейн

Тіффані Енн Джонс розпочала свою еротичну кар’єру як стриптизерка і незабаром після цього почала зніматися в порно. Тоді вона і стала Чейс Лейн, яка була відомою як зірка «лесбійських» порнофільмів. У 1995 році Лейн знялась в картині «Байки зі склепу: Демон ночі».  Після цього її запросили зіграти ще в декількох картинах, таких як «Капітан Оргазмо» (1997) та «Його гра» (1999).

У 2001 році Лейн залишила порноіндустрію, через народження сина. Але вже через три роки повернулася і продовжила зніматися.

12 порно-актрис, які зіграли в серйозному кіно - Фото 8

Сібель Кекіллі/ Ділар

Сібель Кекіллі знялася в декількох порнофільмах під псевдонімом Ділар, коли намагалася самостійно прожити, не маючи хорошої освіти.

У 2002 році на неї звернув увагу кастинг-директор картини Фатіха Акіна «Головою об стіну», який шукав на головну роль красуню зі східною зовнішністю. Після низки ролей в кіно актриса спробувала себе на телебаченні. Сібель працювала п’ять років у популярному німецькому серіалі «Місце злочину» і чотири роки в міжнародному хіті «Гра престолів».

Трейсі Лордс

14-річна Норма Кузьма завагітніла від свого шкільного бойфренда. Щоб заробити на аборт, вона роздобула фальшиві водійські права, і незабаром дівчина під псевдонімом Трейсі Лордс стала однією з найбільш затребуваних порнозірок.

Індустрія втратила мільйони доларів на відеокасетах, які довелося знищити, коли влада дізналася, що Трейсі тільки-но виповнилося 18. Надалі Трейсі використовувала свою скандальну славу, щоб стати затребуваною актрисою в фільмах, таких як «Плаксій» (1990) та «Зак і Мірі знімають порно» (2008).

12 порно-актрис, які зіграли в серйозному кіно - Фото 9

Источник материала
loader
loader