20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Травмовано 55 осіб: у Кременчуці розповіли про результати ворожого обстрілу
Травмовано 55 осіб: у Кременчуці розповіли про результати ворожого обстрілу

Травмовано 55 осіб: у Кременчуці розповіли про результати ворожого обстрілу

Внаслідок російського ракетного удару по Кременчуку 22 вересня, кількість травмованих зросла до 55 осіб. Серед них шестеро постраждалих – діти.

Про це повідомив мер Кременчука Віталій Малецький. 19 осіб наразі перебувають на стаціонарному лікуванні в міських лікарнях, серед них одна дитина.

Стан більшості постраждалих лікарі оцінюють як задовільний. Мелецький також зазначив, що міська рада Кременчука надасть матеріальну допомогу всім постраждалим. Так, люди, котрі були госпіталізовані, отримають по 25 тисяч гривень кожен. Ті, хто зазнав легких травм і отримують амбулаторне лікування, отримають по 10 тисяч гривень.

Також мер міста вкотре наголосив, щоб мешканці не ігнорували повітряну тривогу та спускалися в укриття.

"Більшість постраждалих почувають себе задовільно, перший шок минув і настрій став кращим: тепер кожен намагається аналізувати, що ж сталося з ним в той момент. Головний висновок: повітряних тривог не можна ігнорувати, треба відразу покинути вулиці та йти в укриття. Він цього справді залежить життя", – написав Мелецький.

Нагадаємо, що увечері п'ятниці, 22 вересня, російські терористи завдали нового удару по Кременчуку на Полтавщині. Є влучання в об'єкт цивільної інфраструктури. Внаслідок атаки одна людина загинула, також десятки людей постраждали.

Раніше повідомлялося, що у  річницю удару по ТЦ "Амстор" у Кременчуці на Полтавщині, коли загинули 22 людини, армія Росії знову атакувала регіон ракетами. У Полтавській ОВА повідомили про приліт у дачний кооператив, попередньо, жертв немає.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом