10 фільмів із найкрасивішими еротичними сценами
10 фільмів із найкрасивішими еротичними сценами

10 фільмів із найкрасивішими еротичними сценами

Еротика в кіно – справа тонка. Справжньої магії, напруги, чуттєвості не добитися простим шляхом демонстрації голого тіла. Еротичні сцени з художніх фільмів – це доречне доповнення до сюжету картини. Зняти таке може лише по-справжньому сміливий та талановитий режисер, працюючи з не менш талановитими акторами. Подібні секс сцени присутні у кожному четвертому-п’ятому фільмі. Тож ми відібрали десятку найбільш вражаючих із них.

Служниця (2016)

30-ті роки минулого сторіччя. Корея окупована японцями. Шахрай на прізвисько Граф накинув оком на японську багату дівчинку Хідеко. Граф придумав хитрий план: зачарувати Хідеко, втекти з нею в Японію, одружитися, оголосити її божевільною, запроторити в дурдом і заволодіти її грошима. Але як ідеально схема була б продумана, завжди з’являються непередбачені обставини.

Жіночий дім (2014)

Студентка, якій конче потрібні були гроші, береться за «недитячу» роботу. З певного місця веде трансляції для дорослих. Подібна робота цілком може залучити будь-яких збоченців та маніяків. У результаті так і вийшло, адже її «шанувальник», який на неї скривджений, зумів відрахувати місцезнаходження з якого ведуться еротичні трансляції, і тепер їй доведеться докласти чимало зусиль задля виживання.

Те літо пристрасті (2011)

Поль – актор другорядних ролей. Друзі знайомлять його з художником Фредеріком, сенсом життя якого є його прекрасна дружина Анжель. Сім’я Анжель і Фредеріка дуже темпераментна: істерики, сльози, крики… Він любить її, а вона тільки вдає, що любить. Це не заважає їм обом змінювати один одному, страждати і безуспішно намагатися налагодити стосунки.

Одного разу на зйомках Поль знайомиться з актрисою-початківцем і відразу закохується в неї. Він знайомить дівчину з художником та його дружиною, вони проводять багато часу вчотирьох. У пар життя складається по-різному, але в їхніх стосунках вирують пристрасті з любов’ю, образами, переживаннями та розчаруванням.

Шоугелз (1995)

Молода дівчина танцівниця Номі намагається досягти успіху в Лас-Вегасі, у місті казино, яскравих вогнів клубів та спокус. Щоб хоч якось утриматись у місті, Номі йде працювати у стриптиз. Але їй усміхнувся щасливий випадок. Номе знайомиться з Кристал, найкращою танцівницею Лас-Вегаса.

Кристал бере її у своє шоу, де вона побачила справжній світ шоу-бізнесу, який сповнений, як і будь-якого іншого, інтриг та обману. Але це світ, у якому можна мати владу, завдяки своїй красі та сексуальності.

Кімната в Римі (2010)

Наташа, дівчина з росії, проводить канікули у Римі. Незабаром їй доведеться вийти заміж. У ніч перед самим від’їздом до москви вона знайомиться з Альбою, яка дуже наполегливо запрошує дівчину до себе в готель.

Наташа, несподівано для самої себе, погоджується і залишається з Альбою на ніч, занурюючись разом із досвідченою іспанкою у дослідження власної сексуальності та чуттєвості. Дівчата встигають поділитися один з одним найпотаємнішими таємницями та спогадами. Але вранці до них приходить усвідомлення того, що між ними виникло сексуальне почуття набагато сильніше, ніж планувалося спочатку. Деякі сцени у фільмі нагадують порно.

Стриптиз (1996)

Фільм розповідає про Ерін Гран. Вона танцює стриптиз, щоб вирішити серйозні фінансові проблеми. Але все ускладнюється в її житті з того моменту, коли до неї закохується впливовий конгресмен.

Роль Ерін грає Демі Мур. Для неї ця стрічка стала знаковою. За цей фільм вона не лише здобула величезний гонорар, а й утвердилася у статусі секс-символу 90-х.

Секс заради виживання (2005)

Молодята Джек та Дженніфер вирішують провести медовий місяць на розкішній яхті. Через кілька днів судно зазнає аварії біля берегів незнайомого острова. Врятуватися вдається лише господарям яхти та матросу на ім’я Мануель. Нещасні перебувають у повній ізоляції від великої землі. Пристосований до життя в екстремальних умовах, Мануель бере на себе турботу про зніжених багатіїв, видобуваючи для них їжу та воду.

Вразливій Дженніфер не під силу встояти перед чарівністю красеня Мануеля, і незабаром між ними спалахує непереборна сексуальна пристрасть.

50 відтінків сірого (2015, 2017, 2018)

Анастейша Стіл – скромна студентка, яка живе разом з близькою подругою-однокурсницею Кейт. За тиждень до випускного в університеті, Анастейша, на прохання захворілої Кейт замінює її на роботі і бере інтерв’ю у молодого красеня-мільярдера Крістіана Грея.

Інтерв’ю складається не дуже вдало, і Анастейша не думає, що вони коли-небудь зустрінуться знову. Несподівано Грей з’являється в господарському магазині, де дівчина працює продавцем. Їхнє знайомство триває, і Анастасія поступово дізнається про таємні сексуальні захоплення багатія.

Підглядач (1994)

Намагаючись заспокоїтись після розставання з дружиною, Едуардо повторює завчені рядки вірша Бодлера: «Прокляття кретину, який змішав поняття любові та честі». На його тверде переконання те, що громадськістю виведено за межі дозволеного, вважається важливою складовою життя кожної людини. Його дружина змінила йому його напівпаралізованого батька, і фільм розповідає, як він вирішив цю життєву проблему.

Свято життя, плоті та любові Тінто Брасса знято вкрай відверто, але вульгарності у цьому високохудожньому творі не знайдеш. Він про те, що дарує нам найвищу насолоду та біль.

The Voyeur

Перст кохання (2005)

Юна та чарівна Ірис працювала на заводі, доки не отримала виробничу травму і не втратила кінчик пальця. Вона переїжджає до портового міста, бажаючи знайти нове місце. Ірис поселяється в номері з моряком, який працює ночами і жодного разу з нею не перетинається. Сусіди вивчають один одного з особистих речей. Дівчина влаштовується асистенткою до лабораторії, призначеної для зберігання предметів, що викликають у клієнтів тяжкі спогади. Між Ірис та її таємничим начальником зав’язується роман, в якому буде багато сексу.

The Ring Finger (2005)

Источник материала
loader
loader