Північна Корея вперше за кілька років дозволила в’їзд іноземцям
Північна Корея вперше за кілька років дозволила в’їзд іноземцям

Північна Корея вперше за кілька років дозволила в’їзд іноземцям

Заборона на в’їзд іноземців діяла з початку пандемії Covid-19. Режим Кім Чен Ина поступово послаблює запроваджені майже чотири роки тому прикордонні обмеження

Північна Корея вперше дозволить в’їзд у країну іноземцям з часу закриття кордонів на початку пандемії Covid-19 на початку 2020 року. Про це Bloomberg.

Повідомляється, що при в’їзді в країну іноземці мають пройти дводенний карантин, але видання зазначає, що в державних засобах масової інформації Північної Кореї не було повідомлень про цей крок.

Видання наголошує, що режим Кім Чен Ина поступово послаблює запроваджені майже чотири роки тому прикордонні обмеження: в липні було дозволено відвідування країни високопоставленим делегаціям з Китаю та Росії, а в серпні КНДР відправила комерційні літаки до Пекіна і Владивостока для повернення дипломатів, студентів і робітників, які перебували за кордоном через прикордонні обмеження.

Зазначається також, що рішення Кім Чен Ина про закриття кордонів загальмувало ту незначну торгівлю, яку могла вести держава, що перебуває під жорсткими санкціями, і це призвело до скорочення економіки.

Крім того, політика ізоляціонізму призвела до обмежень розвитку міжнародного туризму в країні. 

Раніше повідомлялося, що Кім Чен Ин наказав поглиблювати відносини з Росією.



Теги по теме
граница КНДР запрет
Источник материала
Упоминаемые персоны
loader
loader