"Ми не обираємо, кого любити": дискваліфікована учасниця "Міс України" підтвердила стосунки з російським бізнесменом
"Ми не обираємо, кого любити": дискваліфікована учасниця "Міс України" підтвердила стосунки з російським бізнесменом

"Ми не обираємо, кого любити": дискваліфікована учасниця "Міс України" підтвердила стосунки з російським бізнесменом

Дискваліфікована учасниця конкурсу "Міс Україна 2023" Ірина Піляєва підтвердила свої стосунки з російським бізнесменом Олександром Орловим. Вона розхвалила свого обранця за його "підтримку України", а організаторів конкурсу звинуватила в тому, що її "несправедливо" усунули від участі.

Своїми стосунками з Орловим українка пишається, називає його "хорошим росіянином" і обурюється, що за це її засуджують. Таку заяву Піляєва зробила в інтервʼю "Олицька" на YouTube (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).

Нагадаємо, що нещодавно комік Андрій Лузан звернув увагу організаторівконкурса, що вони допустили до участі дівчат, які начебно займаються ескорт-діяльністю та тісно повʼязані з росіянами. З негативною реакцією гумориста погодилися як команда "Міс України", так і українці, адже толерувати стосунки і дружбу з громадянами РФ під час повномасштабної війни щонайменше некоректно.

Проте Ірина Піляєва наполягає, що в її стосунках з росіянином немає нічого засудливого, тож вона може нести на конкурс "Міс Світу" ідеї любові та братерства між росіянами та українцями, тоді як інші учасниці висвітлюють геноцид і тероризм з боку росіян.

Стосунки з росіянином українка почала вже під час повномасштабної війни, а своє рішення пояснює тим, що "не вибирає, кого їй любити".

"Ми не вибираємо, кого нам полюбити. Ми з Олександром познайомилися задовго до війни в Києві. Одразу була "іскра", але я була в стосунках. Цією весною ми побачилися в Європі і почали спілкуватися. Олександр – приклад для мене у всьому. В допомозі людям, своєму світогляді. Для мене найважливіше, як чоловік до тебе ставиться", – розхвалила російського бізнесмена Піляєва.

Дискваліфікована учасниця конкурсу краси заявила, що їй вистачило антивоєнної позиції та постів у соцмережах, щоб повʼязати життя з росіянином.

Ба більше, Піляєва, поки десятки тисяч український військових щодня ризикують життям заради батьківщини, цинічно видала, що не знає багато людей, які "так сильно переживаються за Україну", як її коханий-росіянин".

Після всеукраїнського засудження Піляєва так і не зрозуміла, чому недопустимо прославляти "хороших росіян" на світовій арені, поки її народ безжально вбивають. Сама українка поза небезпекою, адже з коханим перебралася за кордон.

Раніше OBOZREVATEL писав, що після дискваліфікації деяких претенденток на корону, була названа переможниця "Міс України 2023". Нею стала 18-річна Юлія Шамія, яка за можливість взяти участь в конкурсі подякувала ЗСУ, а не прославляла "хороших росіян".

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі Obozrevatel та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны