Великі плани Даррена Аронофскі зібрали в одному відео
Великі плани Даррена Аронофскі зібрали в одному відео

Великі плани Даррена Аронофскі зібрали в одному відео

Відеоблогер Jacob T. Swinney змонтував відео, яке об’єднало усі виняткові великі плани з фільмів Даррена Аронофскі.

Підбірка за менш ніж три хвилини демонструє кадри з фільмів «Пі», «Ріквієм за мрією», «Фонтан», «Реслер», «Чорний лебідь», «Ной». Ці екстремально великі плани не лише красиві та часто приголомшливі для перегляду, але часто й сповнені жорстокістю.

Серед усіх режисерів сучасного Голлівуда Даррен Аронофскі займає особливе місце. Десять років він відточував майстерність на короткому метрі. Згодом видав підряд два карколомних фільми: «Пі» і «Реквієм за мрією». «Рестлер» та «Чорний лебідь» закріпили за Аронофскі славу «короля печалі», а в «Фонтані» і «Ної» режисер показав свою здатність до масштабного, епічного розмаху.

Аронофскі досліджує людину і майстерно використовує виразні великі та детальні плани. Знімаючи портрети, режисер таким чином пропонує глядачу зануритись у внутрішній світ персонажа, відчути складну гаму емоцій і одночасно передати його світобачення.

Так само Аронофскі використовує екстремально великі плани-деталі, фіксуючи нашу увагу на очах, руках, елементах одягу або інтер’єрі. За звичними нам деталями режисер бачить певну метафізику.

Источник материала
loader
loader