Російські вчителі привітали Путіна з днем народження листівками з Бандерою
Російські вчителі привітали Путіна з днем народження листівками з Бандерою

Російські вчителі привітали Путіна з днем народження листівками з Бандерою

Російські вчителі провели флешмоб на честь дня народження президента РФ Володимира Путіна. Під час акції використали портрет молодого Степана Бандери й навіть не впізнали його.

У Росії готуються вітати президента очільника Кремля із 71-им днем народження, який відзначатимуть 7 жовтня. Вчителі однієї з російських шкіл вирішили приєднатись до «святкових» заходів і провели урочистий флешмоб. Для цього сфотографувались з табличками, на яких замість Путіна був зображений ідеолог українського націоналістичного руху Степан Бандера. Про те, яким чином в руках вчителі опинився портрет Бандери, написало видання The Insider.

Інцидент стався з вчителями школи у селі Карцово в Калузькій області РФ. На світлинах та відео видно, як діти та дорослі показують зображення Степана Бандери, маючи на увазі, що це Путін в молодості. На плакатах також наведені цитати Бандери, хоч поруч з ними і є фрази на честь очільника Кремля.

Вітальна листівка для Путіна
Вітальна листівка для Путіна
фото з відкритих джерел

Як з'ясувалось, флешмоб провів білоруський пранкер Владислав Бохан. У соцмережах він пояснив, як і навіщо провів акцію.

Бохан надіслав дирекції школи лист «від депутата «Єдиної Росії». У листі була пропозиція провести флешмоб на честь Путіна. До листа долучив відповідні матеріали – плакати, афіші, на яких був зображений очільник Кремля «у молодості». Також наводились його висловлювання щодо віри та розвитку громадян. При цьому в школі не впізнали по фото, що замість Путіна був зображений Бандера.

Школярі привітали диктатора зі святом
Школярі привітали диктатора зі святом
фото з відкритих джерел

Дирекція активно взялась до справи: роздрукувала кілька десятків плакатів, залучили до флешмобу вчителів та учнів, надіслала звіт начебто депутату.

Пранкер опублікував результат своєї акції, яку він назвав «Знай ворога в обличчя!», та пояснив, навіщо це зробив. На його думку, народ у Росії підтримує дії президента Путіна і не робить нічого, щоб зупинити війну в Україні. Вони начебто однодумці з Кремлем, але не щирі й насправді нічого не знають про ворога, з яким їм пропонують битись.

«Податливий народ жадає здоров'я вождеві, слухає праведно його цитати в день його народження для якнайшвидшого розгрому ворога. Проте дійсність змушує засумніватися у щирості стражденних, коли спритним рухом руки на плакаті «нашим президентом» стає Степан Бандера, котрий супроводжує його промови. Кажуть, ворога варто знати в обличчя… То чи там ворог насправді, де його шукають?» – цитує Бохана The Insider.

До слова, раніше мешканці країни-агресорки не впізнали справжній ідеологічний образ, який уособлює їхню ненависть до українського націоналізму. У соцмережах з’явилося кумедне відео з бліцвікториною спеціально для росіян, учасники якої ніяк не змогли вгадати ім'я людини на фотографії – Путін у молодості: росіяни сплутали Бандеру зі своїм президентом-диктатором (відео).

Источник материала
loader
loader