Мистецтво сироваріння: як українські майстри варили Чеддер у Німеччині
Мистецтво сироваріння: як українські майстри варили Чеддер у Німеччині

Мистецтво сироваріння: як українські майстри варили Чеддер у Німеччині

Українські сировари не припиняють розвиватися навіть під час війни, адже таким чином закладають фундамент для відновлення галузі та економіки країни в майбутньому. Нещодавно майстри сирної справи побували на виїзному навчанні у Німеччині, де на сироварні, якою керує Пол Томас, відбувся одноденний практичний курс із виготовлення сиру Чеддер.

Пол Томас — визнаний в Європі експерт з молочних продуктів, технічний консультант, експерт з гігієни та інструктор із сироваріння, автор книг, співзасновник бізнесу з виробництва сирів, вчений-біохімік. А ще — один з іноземних лекторів ProCheese Academy. Його безкоштовний курс «Теорія професійного сироваріння», який ProCheese Academy організувала спільно з британською Academy of Cheese за підтримки швейцарсько-української програми GFTP, отримав десятки схвальних відгуків від учасників з усієї України. Тому команда ProCheese Academy вирішила організувати офлайн-навчання з ним для українських сироварів.

Пол зі свого боку готовий підтримувати українських сироварів усіма доступними способами: 

Источник материала
loader
loader