20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Суперник України викликав "засланого козачка" із Росії на матч відбору до Євро-2024
Суперник України викликав "засланого козачка" із Росії на матч відбору до Євро-2024

Суперник України викликав "засланого козачка" із Росії на матч відбору до Євро-2024

Тренерський штаб північних македонців викликав на жовтневі матчі 25 футболістів. Серед них є гравець, який виступає у російському чемпіонаті.

Дивний вибір

Мова йде про 21-річного лівого захисника Бояна Дімоскі, який із липня 2023 року грає за російський друголіговий Акрон із Тольятті.

У поточному сезоні прихильник ворожого футболу провів 10 матчів, у яких віддав два асисти. Клуб Дімоскі після 10 турів йде на 7-му місці у турнірній таблиці першості ФНЛ.

Головний тренер збірної Північної Македонії не боїться зіпсувати собі футбольну репутацію у Європі, викликавши футболіста із країни, яка влаштувала повномасштабне вторгнення в Україну.

Однак про що можна говорити, якщо український наставник Олександр Петраков вже регулярно викликає у національну команду Вірменії гравців, які виступають у Росії.

Відзначимо, що Україна вже зустрічалась із Північною Македонією у відборі на Євро-2024. Поєдинок 3-го туру закінчився вольовою перемогою українців 2:3. Тоді за "синьо-жовтих" забивали Ілля Забарний, Юхим Конопля та Віктор Циганков.

Останній вже точно не зіграє у жовтневих матчах за українську збірну через травму, яку отримав у поєдинку Жирона – Реал (0:3).

У минулій зустрічі Дімоскі, який грає у Росії, провів весь поєдинок на лаві запасних північних македонців.

Окрім матчу проти України північні македонці проведуть товариську гру проти Вірменії, яку очолює українець Петраков (17 жовтня).

Теги по теме
футбол Сборная Украины
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны