Кращі мультфільми останніх років
Кращі мультфільми останніх років

Кращі мультфільми останніх років

Іноді нам всім необхідно повернутись в дитинство, поглянути на світ в таких кольорах, які зустрінеш лише в уяві, нагадати собі про магію, яка завжди навколо, і навіть просто від душі посміятись над справді влучними жартами. Хорошими супутниками, навіть, провідниками в краї дитинства стають добрі мультфільми. І такі впродовж останніх років активно знімались.

Зоотрополіс (2016)

Кар’єрний шлях зайчихи Джуді Хоппс  буде дуже нелегким, адже вона перша з кроликів зуміла стати копом. У відділку героїню не сприймають серйозно, однак це не заважає їй наполегливо працювати. Разом зі своїм новим другом Ніком, злодійкуватим лисом, якого Джуді змусила чесно працювати, вона хоче розкрити резонансну справу, від якої залежить доля всього міста Зоотрополіс.

Коко (2017)

У роду мексиканського хлопчини Мігеля музика завжди була під забороною. Але хлопчик не уявляє свого життя без мелодій. Він мріє стати таким же відомим артистом, як його кумир Ернесто де ла Круз.

Відчайдушно намагаючись довести, що він може стати музикантом, у день Свята мертвих, коли всі померлі приходять у наш світ, Мігель опиняється в неймовірному, яскравому і дуже красивому місці. Це Місто Мертвих – тут ніколи не було живої людини. Мігель має можливість знайти своїх померлих близьких, поспілкуватися з ними і зрозуміти, звідки взялася ця дивна заборона на музику.

З любов’ю, Вінсент (2017)

Вулицею йде худий чоловік, тримаючись руками за свіжу рану від кулі в животі, із якої тече багато крові. Цією людиною був мало кому відомий у ті часи, гнаний художник Вінсент ван Гог. Його принижували, називали ненормальним психом.

Ця смерть була оповита таємничістю до певного часу. Через рік недолугий син листоноші Джозефа Руліна на ім’я Арманд, повинен знайти гідну людину, якій можна віддати останній лист художника.

Балерина (2016)

Маленька Феліс мріє про велику сцену, і весь вільний час вона танцює і ходить навшпиньках, як справжня балерина. Їй нічого не залишається, окрім як тікати до Парижа, адже в рідному містечку цю мрію здійснити неможливо.

За іронією долі, вона потрапляє в будинок до панів, дочка яких готується до вступу в балетну школу при Паризькій опері. Феліс наважується на авантюру. Вона прикидається донькою багатіїв.

Думками навиворіт (2015)

За задумом творців мультфільму, кожна людина має приблизно однаковий набір почуттів. В когось домінують одні емоції, у когось інші. Так от, в голові кожного з нас живуть Радість, Печаль, Страх, Гнів і Відраза. У 11-и річної дівчинки Райлі, головної героїні мультику,  завжди переважала Радість, але з переїздом в чуже місто, все частіше почала втручатись Печаль.

Емоції живуть в вигляді маленьких чоловічків і кожен день допомагають їй справлятися з різними проблемами, керуючи її вчинками. Втім, Радість не покинула свою господарку в біді, а Печаль, як виявилось, теж дуже важлива емоція.

Червона черепаха (2016)

Історія людини, що зазнала корабельної аварії й опинилась на тропічному острові. Мешканцями цього таємничого екзотичного місця є лише черепахи, краби та птиці. Як у вічності – немає ні минулого, ні майбутнього. Це поетична, тонка і бентежна, романтична і сентиментальна історія про головні віхи в житті людини, про страхи, любов, боротьбу за життя і смерть.

Аномаліза (2015)

Британець Майкл Стоун переїхав жити в США. Тут йому вдається випустити серію популярних книг, присвячених обслуговуванню клієнтів, всі вони стають бестселерами і прославляють свого автора. Незважаючи на свою професію, Майкл не дуже любить спілкуватися з іншими людьми.

Він вважає їх однаковими, навіть голоси всіх навколишніх звучать для нього як голос однієї і тієї ж людини.  Але його привабила дотепна Ліза. У ній Майкл зміг розгледіти унікальність.

Ранго (2011)

Хамелеон Ранго все своє життя у тераріумі мріяв проявити свою безстрашність перед очима небезпеки. І одного разу він, абсолютно випадково, опиняється на волі.  В містечку Бруд, у нього з’являється така можливість. Тут панують беззаконня і хаос.

І хоробрий хамелеон, що вважає себе героєм, проголошує себе борцем за правду і справедливість. Але порядок в цьому містечку навести не просто, особливо до хамелеона, який мало що знає про реальне життя.

Ілюзіоніст (2011)

У світі, що постійно змінюється з шаленою швидкістю жив фокусник, який обожнював свою справу. Але з приходом телебачення, він все частіше виступає в порожніх театральних залах, міських парках, в кафе, та навіть в барах.

Там ілюзіоніст зустрічає дівчину, яка вірить в диво. І тепер, цій милій персоні потрібно якось пояснити, що у фокусах немає магії, лише вправність рук.

Авріл і підроблений світ

Авріл пам’ятає, що коли була маленькою дитиною, то її батьки працювали над отриманням еліксиру безсмертя. Однак вони, як і багато їхніх колег, теж зникли. Прогрес в деяких наукових областях штучно підривається. Хтось явно не хоче, щоб цивілізація зробила крок вперед.

Тепер ніхто не знає, що з ними сталося, і де вони можуть перебувати. Авріл намагається продовжити їхню справу і всю себе присвячує пошукам потрібного для дару безсмертя інгредієнта. Об’єднавши зусилля з котом-базікою і рідним дідусем вона намагається розшукати батьків.

Источник материала
loader
loader