19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Близькі Ніни Матвієнко розповіли про хворобу артистки, яку вона приховувала: "Їй зробили операції"
Близькі Ніни Матвієнко розповіли про хворобу артистки, яку вона приховувала: "Їй зробили операції"

Близькі Ніни Матвієнко розповіли про хворобу артистки, яку вона приховувала: "Їй зробили операції"

Артистка лежала в лікарні.

Близькі подруги Народної артистки України Ніни Матвієнко, якої не стало 8 жовтня, розповіли про хворобу виконавиці, яку вона від усіх приховувала.

Співачка і телеведуча Анжеліка Рудницька зізналась, що легендарна співачка перебувала в лікарні. Ніна Матвієнко тяжко хворіла. Однак про хворобу артистки її приятелі дізналися відносно нещодавно. До слова, виконавиця також забороняла її навідувати в лікарні, адже не хотіла, щоб її бачили змарнілою. Рудницька не уточнювати, з якою саме хворобою боролася Ніна Митрофанівна.

"Ми, її друзі, дізналися про хворобу відносно недавно. Мовчали, бо вона не хотіла показуватися слабкою. Я запитувала Тоню, чи можна приїхати до лікарні, відповіла, що мама не хоче, щоб її бачили такою. Вона до останнього турбувалася, щоб залишатися справжньою княгинею", - розповіла Рудницька в інтерв'ю Obozrevatel.

А от Народна артистка України Валентина Ковальська зізналась, що Ніні Матвієнко зробили дві операції: на підшлунковій та на нирках. Співачка пригадала, як подруга надсилала їй фото з  лікарні. Як говорить Ковальська, Ніна Митрофанівна на знімках мала гарний вигляд, однак її довге волосся було коротко підстрижене.

"Я знала, що Ніна лежить в лікарні, що їй зробили операції, але була впевнена, що її витягнуть. Робили операцію на підшлунковій, а потім ніби на нирках. Уточнення, чим саме хворіє, не було. Я думала: ну буває, вік. Підтримувала, надсилала всякі смішинки. Вона мені написала: "Вже одна операція пройшла, ще на другу чекаю". Після другої прислала фото. Сиділа в кріслі, мала гарний вигляд, правда, з коротко підстриженим волоссям. Написала: "Я вже можу сидіти, слава Богу". Я відповіла: "Ти будеш не тільки сидіти, а й літати на крилах пісень". Хіба ж могла подумати, що все так страшно?", - розповіла Ковальська.

Источник материала
Поделиться сюжетом