Схема на 100 млн грн: СБУ та НАБУ прийшли з обшуками до керівництва Мукачева
Схема на 100 млн грн: СБУ та НАБУ прийшли з обшуками до керівництва Мукачева

Схема на 100 млн грн: СБУ та НАБУ прийшли з обшуками до керівництва Мукачева

У вівторок, 10 жовтня, Служба безпеки України та Національне антикорупційне бюро проводять серію обшуків у керівництва міста Мукачево (Закарпатська область).

Як поінформували в пресцентрі СБУ, справа стосується масштабної корупційної схеми в Мукачівській міській раді.

Йдеться про передачу в приватну власність частини центрального спорткомплексу Мукачева. За попередньою оцінкою, ця схема могла завдати збитків державі на майже 100 млн грн.

Зараз дивляться

Правоохоронці наразі досліджують усі обставини. Слідчі дії, зокрема, відбуваються в адміністративгих будівлях Мукачівської міськради.

Раніше українські ЗМІ, зокрема агентство Інтерфакс-Україна, повідомляли, що обшуки відбуваються у міського голови Мукачева Андрія Балоги, голови Мукачівської райради Михайла Ланьо, а також у низці компаній. ЗМІ посилалися на джерела в СБУ.

Справа начебто стосується схеми продажу 3 га комунальної землі довкола стадіону Авангард.

За даними джерел агентства, Мукачівська міськрада виставила її на торги влітку, занизивши вартість вдесятеро. А перемогла на торгах компанія, яка “фактично належить голові Мукачівської районної ради”.

Нещодавно СБУ нейтралізувала злочинне угруповання, яке тероризувало мешканців Закарпаття та “вибивало” з людей гроші. Було затримано лідера банди, яким виявився чинний депутат облради, .

Теги по теме
СБУ НАБУ
Источник материала
Поделиться сюжетом