Не підтримують мене, – відомий український актор розповів про рідних у Білорусі
Не підтримують мене, – відомий український актор розповів про рідних у Білорусі

Не підтримують мене, – відомий український актор розповів про рідних у Білорусі

Вишняков зізнався, що багато його родичів все ще проживають там, та не підтримують його. Однак, вони продовжують спілкуватися, не зачіпаючи теми війни Росії з Україною.

Павло Вишняков про родичів у Білорусі

Павло Вишняков переїхав в Україну у 2015 році. У нього була можливість обрати Росію для життя та побудови своєї акторської кар’єри, але він обрав для себе інший шлях.

Павло Вишняков / Фото з інстаграму актора

За два роки до цього (до переїзду – 24 Канал) ми знімали в Києві серіал, і я на власні очі бачив, що відбувається на Майдані, за що і проти кого борються українці. Але коли після зйомок поїхав до Білорусі та Росії, то почув, як там спотворюють інформацію, як у російських ЗМІ брешуть про події в Україні. Тоді зрозумів, що жити у Росії не хочу,
– зізнався Вишняков.

І не дарма, оскільки він став успішним актором в Україні й здобув тут свою популярність завдяки серіалам: "Опер за викликом", "Співачка", "Повернення Мухтара", "Квочка", "Жіночі секрети", "Жіночий лікар" та іншим.

Павло Вишняков у серіалі "Місце під сонцем" / Кадр із серіалу

Під час повномасштабної війни Росії проти України родичі Вишнякова залишаються в Білорусі, не підтримують його. Однак невідомо, що саме не підтримують рідні Павла: його рішення залишитися в Україні чи його громадянську позицію.

Щоб зберегти хоча б якийсь зв'язок з сім'єю, Вишняков не обговорює у розмовах з родичами тему війни.

Що відомо про Павла Вишнякова та його позицію в російсько-українській війні

  • Після початку повномасштабного вторгнення Павло свідомо повністю відмовився від професії актора і почав волонтерити.
  • Актор заснував благодійний фонд, який допомагає українським військовим, парамедикам і дітям.
  • Вишняков їздить з гуманітарною допомогою на деокуповані території – до Чернігівської, Київської, Харківської, Херсонської областей, на Схід до військових.
  • Актор робить багато задля перемоги України над ворогом, та зазначає, що після закінчення війни він готовий відновлювати країну, допомагати тим, хто повернеться, не маючи професії, заощаджень або навіть дому.
  • Нещодавно Павло Вишняков поділився у своєму інстаграмі, що отримав особливу нагороду. Йому вручили відзнаку у вигляді медалі за особливу службу третього ступеня. Актор подякував за довіру та зазначив, що не збирається зупинятись і працюватиме далі.

Авторка: Ольга Паньків

Теги по теме
Кино
Источник материала
loader
loader