12 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Плавний процес, який не закінчиться в наступному році: астролог розповів, яким буде закінчення війни
Плавний процес, який не закінчиться в наступному році: астролог розповів, яким буде закінчення війни

Плавний процес, який не закінчиться в наступному році: астролог розповів, яким буде закінчення війни

По карті України астролог також розповів, яка осінь чекає на Україну та чи закінчиться війна в 2024 році.

На своєму Ютуб-каналі астролог Олексій Кириченко розповів до чого готуватися українцям та яким буде сценарій закінчення війни.

Розгорнувши карту України, чоловік побачив, що рік тому у цей час до місяця підійшов Сатурн. Це означало обмеження світла, що і спостерігалося протягом осені та зими. Тоді у росії було бажання залишити простих українців без світла взагалі. Це їм частково вдалося, адже всю осінь і зиму були відключення світла. У цьому році Сатурн перейшов ближче до місяця, і, за словами астролога, таких блекаутів не буде спостерігатися.

Відключення електрики, скріншот: YouTube

Олексій Кириченко розповів, що у цьому році Україна точно не переможе на полі бою. Адже цієї осені в українців буде підсилене почуття обмеження можливостей – недостатня допомога від партнерів, недостача ракет і т.д.

Та вже на початку наступного року, обмеження не будуть відчуватися, ситуація трішки стабілізується. До січня 2024 року в українців буде зберігатися відчуття, що ворог прямує всі сили на українських військових. Це почуття так званої безпорадності, яке зникне з лютого 2024 року.

Український військовий. Фото: скрін відео

З другої половини весни почнеться масована деокупація територій. Але попри це в наступному році закінчення війни не буде. Будуть якісь звершення та переговори. Закінчення війни не буде відчуватися як щось раптове – це буде плавний процес. У 2025 році астролог наголосив, що можливе звільнення всіх військовополонених.

За прогнозами астролога, у 2025 році суттєво знизиться кількість армії України. Він трактує це так, що в ній залишаться лише професійні військові.

Раніше на порталі Знай повідомлялося, "Гостра стадія...": відомий таролог визначив дату, коли Україна більше не страждатиме від ракетних обстрілів

Також, наш портал інформував, американський ясновидець ще на початку минулого століття попереджав про війну в Україні: все закінчиться раптово...


Источник материала
Поделиться сюжетом