Наречений Ірини Сопонару розповів, чому так довго не освідчувався коханій
Наречений Ірини Сопонару розповів, чому так довго не освідчувався коханій

Наречений Ірини Сопонару розповів, чому так довго не освідчувався коханій

Британець сам розробив дизайн каблучки у два карати

Чоловік зізнався, що насправді з самого початку не сумнівався у своїй обраниці. З нею йому завжди було комфортно та легко. Однак Ірина вимагала підтверджень серйозності його намірів.

Я думаю, чекайте, а що для нього означає жити разом? Бо в нас якщо люди з'їжджаються, то це кудись веде. Це британець, може, у них так – поживемо разом, потім роз'їдемося. Я йому сказала, що точно бачу себе заміжньою жінкою,
– розповіла знаменитість.

Сам Різ зізнався – затягував з пропозицією, бо обдумував її до деталей. Він хотів зробити коханій освідчення мрії. Навіть самостійно розробив дизайн каблучки у два карати. Дату іноземець також обрав не просту – свій день народження.


Каблучка, яку розробив Різ / Фото з інстаграму Ірини Сопонару

Як освідчився наречений Сопонару

У святковий день Різ подарував Ірині альбом з їхніми фотографіями від першої зустрічі і до зараз. На останній сторінці лежав конверт.

"Я думала: Боже, якщо це не пропозиція, це дуже жорстоко",
– поділилася Сопонару.

Дівчина вже встигла зрозуміти, що це не пропозиція, бо конверт був плоский, каблучка в ньому точно не лежала. Однак з'ясувалося, що всередині було фото обручки й напис: "Are you married me?". Після того Різ витяг справжню каблучку.

Зараз дівчина радіє, що все склалося саме так. Адже вона планує вийти заміж один раз і на все життя.

Источник материала
loader
loader