19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Українська співачка-зрадниця отримала роль в російському ремейку "Іван Васильович змінює професію": кого вона зіграє
Українська співачка-зрадниця отримала роль в російському ремейку "Іван Васильович змінює професію": кого вона зіграє

Українська співачка-зрадниця отримала роль в російському ремейку "Іван Васильович змінює професію": кого вона зіграє

Співачка родом з України Анна Asti (Дзюба), яку вважають найкращою сучасною виконавицею Росії, отримала роль в ремейку радянської кінокартини "Іван Васильович змінює професію". Новорічний фільм, як вже зараз відомо, буде з пропопагандистським нахилом.

Головною проблемою героїв стануть збої в роботі VPN-сервісів, які допомагають росіянам "пробиватися" через санкції та сидіти на заборонених в РФ ресурсах. Про свою роль в фільмі "Іван Васильович змінює все" зрадниця України гордо оголосила на шоу путініста-коміка Павла Волі (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).

В стрічці Дзюба отримала роль ляльки Барбі. В російському фільмі вирішили показати голлівудський хіт, який через санкції росіяни не могли подивитися в кінотеатрах.

"Ми змогли зняти досить великий і крутий кліп, практично кіно, де величезна кількість красивих дівчат, які всі у рожевому. Буде бомба", – видала запроданка.

Фільм знімає провладний російський телеканал ТНТ. Головні ролі виконали зірки шоу-бізнеса, які веселять народ, поки їхня армія вбиває українців. Серед акторів є також затяті путіністи – Філіп Кіркоров, Ольга Бузова, Баста та інші.

В розмові зрадниця України похизувалася, що підтримує російську економіку – відкрила два бари і власний лейбл, за що справно сплачує податки. Щоб зробити це, Дзюбі довелося отримати російських паспорт.

Нагадаємо, що Анна Asti зустріла повномасштабне вторгнення в Україні, але потім повернулася до Москви, де продовжила розважати громадян країни-терористки та ігнорувати війну. Нещодавно вона заявила, що планує співати українськомовну пісню, яка б "асоціювалася з її любов'ю до батьківщини".

Як писав OBOZREVATEL, раніше стало відомо про те, що російське громадянство також отримала відома танцівниця Тетяна Денисова. Про це розповів її колишній чоловік, музикант Олександр Кривошапко. Подробиці – в нашому матеріалі.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі Obozrevatel та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом