13 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Вилізла на червону доріжку в Москві, коли бомблять її Краматорськ!" Задніпровський розповів, як викреслив з життя Безрук
"Вилізла на червону доріжку в Москві, коли бомблять її Краматорськ!" Задніпровський розповів, як викреслив з життя Безрук

"Вилізла на червону доріжку в Москві, коли бомблять її Краматорськ!" Задніпровський розповів, як викреслив з життя Безрук

Народний артист України Назар Задніпровський розповів, чому насправді залишилася жити та працювати в Росії українська акторка Галина Безрук. Актор, який не один рік знімався з нею в серіалі "Будиночок на щастя", каже, що причина не в чоловікові-росіянину і маленькій дочці.

Задніпровський стверджує, що Галина вибрала життя в Росії, бо планує побудувати там артистичну кар’єру. В розмові з OBOZ.UA Назар згадав, які непрості розмови вів із нею про це на зйомках четвертого сезону.

"Ми закінчили четвертий сезон "Будиночку" п’ятого грудня 2021 року. Я з нею мав серйозні розмови: давай додому, бачиш же, як все нагнітається. Забирай малу, переїжджай. Вона чомусь вважала, що нікому в Києві не потрібна. Пишуть, що вона вибрала родину, чоловік – російський актор. Ні, сім’я її не тримала. Там проблеми з чоловіком, вона сама розповідала – заглядає в чарку. Галина вибрала роботу в Москві – в цьому причина", – розповідає Задніпровський.

Актор каже, що Галина спокійно могла повернутися в Україну: "Дочку забрати, мама тут, у Києві– допомогла б з дитиною. Ні, вирішила так зробити".

Задніпровський не приховує, що з недавнього часу викреслив Безрук зі списків своїх друзів: "Можна вибрати роботу, але ніде не вилазити, а можна, як Галя: коли росіяни бомблять її рідний Краматорськ, виходити на червону доріжку фестивалю Михалкова. Такими вчинками перекреслюється людина".

Нагадаємо, українська акторка Галина Безрук, яка народилася та виросла в Краматорську, після початку великої війни в Україні залишилася працювати у РФ. Акторка довго мовчала про те, що коїться на її Батьківщині, а потім дала інтерв’ю одному з російських пропагандистських ресурсів, в якому заявила, яка не може обрати між двома країнами.

"Не має значення, хто з якої країни. Я дуже люблю людей і вважаю, що якщо людина хороша, її походження не відіграє ролі. У будь-якій країні можуть бути погані люди, тому точно не за національною ознакою треба судити, а за вчинками", – витіювато пояснила свою позицію акторка.

Безрук додала, що її батьки, які нині мешкають у Києві, ставляться з розумінням до її позиції: "Вони та інші родичі – дуже адекватні люди, які розуміють, що я маленькими жіночими руками не вирішу проблему двох країн. Конфліктів у нас немає. Але багато колег, з якими спілкувалися в Україні, відвернулися, довелося перервати спілкування", – розповіла акторка в інтерв’ю російському виданню.

Раніше OBOZ.UA писав, зірка "Довбуша" Стрельніков висловився про зрадницьку позицію Галини Безрук, з якою мав роман.

Повне інтерв’ю з Назаром Задніпровським читайте на OBOZ.UA в неділю, 15 жовтня.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом