Речник СБУ Артем Дехтяренко одружився з ведучою 24 Каналу Анастасією Норіциною
Речник СБУ Артем Дехтяренко одружився з ведучою 24 Каналу Анастасією Норіциною

Речник СБУ Артем Дехтяренко одружився з ведучою 24 Каналу Анастасією Норіциною

Із початком повномасштабного вторгнення Артем постійно потрапляв до популярних списків штибу «Топ-10 крашів українок». Подивимося, чи одруження вплине на його місце у таких рейтингах в майбутньому.

А дружиною нашого краша стала телеведуча 24 Каналу Анастасія Норіцина. У своєму дописі Дехтяренко написав таке:

«До цієї миті я шукав тебе все життя, щоб бути поруч з тобою решту свого життя.
Разом за будь-яких обставин! І у час війни, і в день нашої Перемоги!
»
Зазвичай молодята викладають фотки із самими собою, часом із найближчими друзями та родичами. Але речник СБУ вирішив піти далі і на головній світлині ми бачимо не лише його з дружиною, а й міністра юстиції Дениса Малюську. Розписалися вони, як помітно за банером, у Міністерстві юстиції. Церемонія збіглася із Днем народження Анастасії.
Анастасія Норіцина, нагадаю, веде на 24 Каналі два проєкти: «Лицеміри» та «Обережно! Зомбоящик». Обидва присвячені росіянам чи українцям-колаборантам. Перша – про життя тамтешніх багатіїв, друга – про тенденції у пропаганді. 
Артем Дехтяренко працює речником СБУ з 1 лютого 2021 року. Раніше виконував ці ж обов'язки у МОЗ та був радником двох міністрів (Іллі Ємця та Максима Степанова). Ще раніше – радником міністерки соцполітики Юлії Соколовської. Як журналіст працював у виданням «Коммерсантъ-Украина» та «Апостроф». 
Приєднуємося до привітань і бажаємо колегам довгих та щасливих років разом. 
Фото: фейсбук Ахтема Дехтяренка. 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Источник материала
Поделиться сюжетом