Відомий астролог визначив, чого чекати українцям у листопаді
Відомий астролог визначив, чого чекати українцям у листопаді

Відомий астролог визначив, чого чекати українцям у листопаді

Відомий український астрологічний експерт та енергетичний практик Олексій Кириченко, який спрогнозував війну в Ізраїлі, визначив, до яких подій варто підготуватись українцям у другій половині осені 2023 року.

За словами астролога, на цей час на українців чекають важкі випробування, проте не в зимові місяці - тоді "дуже боляче" буде вже російським окупантам.

Про це стало відомо завдяки новому прогнозу астролога Олексія Кириченка, який вже доступний у мережі YouTube.

Українці на вулиці, фото: Знай.ua

Олексій заявив, що майбутня зима буде гармонійнішою, особливо січень і лютий 2024 року.

"Тобто ці залякування, які будуть у другій половині осені з боку Російської Федерації. Цей терор, який робитиме. А я вважаю, вона робитиме терор у другу половину осені. Цей терор - не про зиму. Це саме про осінь. місяця, яке відбудеться наприкінці жовтня, воно посилюватиме емоційне таке напруження", - пояснив фахівець.

Він зазначив, що пік військовий припаде саме на жовтень та листопад. Грудень і січень будуть спокійнішими за ці місяці. У той же час, зимовий період виявиться складним для супротивника.

"Січень-лютий - більше вже проблеми не для України, а для влади президента РФ Володимира Путіна. У другій половині осені українців, вважаю, очікують серйозні випробування, але не взимку, а саме у другій половині осені. Хочу, щоби пройшли цей період без втрат", - додав Олексій Кириченко.

Раніше повідомлялося, вони підходять один одному, як пюрешка та котлетки: найкраща пара для кожного знака Зодіаку.

Також, "Ключова точка": таролог передбачив посилення мобілізації та місце на карті, звідки розпочнеться перемога України.

Источник материала
Поделиться сюжетом