12 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Зірка "Скаженого весілля" припустив, чому насправді виїхала з РФ українська акторка Катя Кузнецова: була розмова
Зірка "Скаженого весілля" припустив, чому насправді виїхала з РФ українська акторка Катя Кузнецова: була розмова

Зірка "Скаженого весілля" припустив, чому насправді виїхала з РФ українська акторка Катя Кузнецова: була розмова

Відомий український актор, зірка фільму "Скажене весілля" Назар Задніпровський впевнений, що його колега – акторка Катя Кузнецова, яка довгий час жила та працювала в Росії, виїхала з РФ з початком вторгнення не тільки через проукраїнську позицію. Батько Кузнецової – далеко не остання людина в Україні.

Про це артист розповів в інтерв’ю OBOZ.UA. Задніпровський нагадав, що Олег Кузнецов – легендарний гравець київського "Динамо", а нині тренер юнацької збірної України.

"Є дві акторки, з якими я знімався, дві українки, які добре засвітилися в Москві: Галина Безрук та Катя Кузнецова. Остання навіть більше була там розкручена, – розповідає Задніпровський. – Звичайно, на її рішення повертатися додому зіграли патріотичні переконання, однак не забуваймо, що в неї і батько – не остання людина в Україні".

"Легендарний футболіст, обличчя футбольного клубу "Динамо", – продовжує Задніпровський. – Думаю, там була проведена розмова в родинному колі. Не зрозуміли б ні її, ні її сім’ю, якби вона вчинила інакше. І їй аплодую – в українському кіно вона своє надолужить швидко. Що буде з Галею – побачимо".

Українська актриса Катя Кузнецова, яка успішно побудувала кар’єру в РФ, але з російською агресією виїхала звідти, розповіла в одному інтерв’ю, як відреагувало оточення на її рішення. Одна з останніх робіт Катерини – головна роль в серіалі "Вампиры средней полосы", перший сезон мав неабияку популярність в Росії, а от в другому Кузнецова зніматися відмовилася. "Мені сказав мій друг з приводу зйомок "Вампірів середньої смуги", він великий фанат серіалу: "Здається, що ніби ти їх підвела. Але насправді вони тебе, якщо говорити в глобальному сенсі". Мабуть, у цьому щось є", – каже Катерина.

Батько акторки в інтерв’ю сайту FanDay теж згадав, як Катю вмовляли повернутися в Москву: "Дзвонили Юрій Стоянов та Артем Ткаченко. Казали, що без неї не почнуть знімати другий сезон, готові чекати, доки вона повернеться. Але Катя відмовилася, а потім мало не відкритим текстом сказала: "Пішли ви нах*р". Вони все зрозуміли та знайшли заміну. У неї і квартира в Москві залишилася, але це зараз не найголовніше".

Олег Кузнецов зізнався, що пишається донькою: "Значить, правильно виховали. Кар'єра кар'єрою, але людиною треба залишатися завжди".

Раніше OBOZ.UA писав, що Задніпровський розповів, як викреслив з життя Безрук: вилізла на червону доріжку в Москві, коли бомблять її Краматорськ!

Повне інтерв’ю з Назаром Задніпровським читайте тут.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом