Провокатор і брехун: Ігоря Колтунова відправили в "Чистилище" сайту "Миротворець"
Провокатор і брехун: Ігоря Колтунова відправили в "Чистилище" сайту "Миротворець"

Провокатор і брехун: Ігоря Колтунова відправили в "Чистилище" сайту "Миротворець"

Колишнього кореспондента каналу 1+1, а нині депутата Київської обласної ради від партії "Слуга народу" Ігора Колтунова внесли у базу сайту "Миротворець". Його звинувачують у маніпулюванні суспільно значущою інформацією, свідомому поширенні неправдивої інформації, агресивному переслідуванні невинної особи на замовлення невстановлених осіб, а також у грубому порушенні правил журналістської етики.

Зокрема, Колтунов зводив наклепи на колишнього нардепа Олега Барну, який загинув, захищаючи Україну від агресора. Суд визнав Колтунова винним та виніс рішення публічно просити вибачення перед родиною покійного.

Ухвала вступила в дію пів року тому, але Колтунов її досі ігнорує.

Окрім того, 17 жовтня під час голосування облрадою щодо призупинення повноважень депутатів від проросійської партії ОПЗЖ та відсторонення їх від прийняття рішень, Колтунов, що був присутній в сесійній залі, під час голосування раптово "зник", чим фактично підтримав проросійську політсилу. Роздруківки результатів голосувань та фото в його соцмережах демонструють, що до і після розгляду цього питання він справно голосував.

Також, згідно з даними з відкритих джерел, можна відслідкувати тісний зв'язок Колтунова з ексголовою Київської обласної ради та її чинним депутатом Олександром Скляровим, що підозрюється в тісних комерційних відносинах з державою-агресором, ймовірно має громадянство РФ та може бути причасний до відмивання злочинних коштів. У зв’язку з чим ДБР розпочало кримінальне провадження проти Склярова за статтею "державна зрада"

Источник материала
Поделиться сюжетом