В МВС розповіли про наслідки нічних ворожих атак
В МВС розповіли про наслідки нічних ворожих атак

В МВС розповіли про наслідки нічних ворожих атак


Росіяни уразили об’єкти у Сумах, Миколаєві, Запоріжжі та Донецькій області. Зафіксовано численні пожежі та пошкодження.

Вночі 19 жовтня війська РФ атакували низку регіонів України, зафіксовано численні пожежі та руйнування. Про це міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

У Сумах в результаті удару безпілотника виникла пожежа у двоповерховій будівлі на площі 100 кв.м. Загоряння ліквідовано, жертв та постраждалих немає.

У Миколаєві внаслідок російського удару загорілася складська будівля і було пошкоджено вікна житлових багатоповерхівок. Пожежу площею 120 кв. м ліквідовано, попередньо, минулося без загиблих та поранених. 

Крім того, у Миколаївській області через обстріл РФ загорілася неробоча складська будівля.

У Покровському районі Донеччини пошкоджено будівлю навчального закладу.

“Вночі у Запоріжжі завершилися пошукові роботи на місці ракетного удару по житловому п’ятиповерховому будинку. Загалом загинуло п’ять осіб, ще п’ять осіб постраждали. Також цієї ночі у Запоріжжі рятувальники ліквідували пожежу на одному із підприємств на площі 100 кв.м. Пошкоджено одну будівлю. Жертв та постраждалих немає”, – підсумував очільник МВС.

Нагадаємо, з вечора 18 жовтня до ранку 19 жовтня війська РФ атакували Україну балістичними ракетами Іскандер-М, ударними БпЛА типу Shahed, керованими авіаційними та зенітними ракетами.

Загалом ППО знищила чотири з 17 ворожих цілей: ракету Х-59 та три безпілотники.



Теги по теме
Обстрел Донецкая область Запорожье Николаев
Источник материала
loader
loader