Де перевірки та декларації? Єфросиніна про виступ Полякової на прокурорському весіллі
Де перевірки та декларації? Єфросиніна про виступ Полякової на прокурорському весіллі

Де перевірки та декларації? Єфросиніна про виступ Полякової на прокурорському весіллі

Ведуча Маша Єфросиніна висловилася з приводу скандального весілля експрокурора Ростислава Ільницького та колишньої співробітниці ДБР Роксолани Москви у Львові. Зокрема артистка прокоментувала виступ її колеги по проєкту Дорослі дівчата, співачки Олі Полякової на гучному заході.

Єфросиніна сказала, що ця ситуація є показовою для багатьох артистів, оскільки старі схеми замовлення знаменитостей на приватну вечірку вже не працюють.

– Я розумію обурення українців щодо того, що артисти виступали на заході, де всі ср**ись грошима. До речі, читаючи все, що ви їм бажали, повірте вам вдалося покарати їх принаймні психологічно. Усі зробили висновки, для себе і своїх дій на майбутнє, – зазначила Маша.

Ведуча пригадала, як її чоловік Тимур Хромаєв був головою Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку. Тоді він розповідав їй, що йому пропонували і приносили хабарі, а також погрожували.

Зараз дивляться

Фото: https://www.instagram.com/mashaefrosinina/

Тому Маша точно знає, що означає, коли твій чоловік іде на держслужбу і стає чиновником. Крім того, вони чекали перевірки в будь-який момент.

– Тимур і такі, як він, виявилися не дуже вигідними і комфортними декому, тому він більше не там, а самі знаєте де. Але ось ці котики – держслужбовці “гірко молодим”. Це як? Що по перевіркам органами? Що по деклараціям публічних осіб? Що по законому? Як держава допустила такі статки у людей із державною зарплатою? – задалася питаннями Єфросиніна.

Щодо Олі Полякової, каже, що це стало показовим уроком для артистів. Раніше всім було все одно – де і хто виступає, зараз – ні.

– Нині обурення суспільства очевидне, часи буремні, тож так, артистам потрібно переглянути свої дії щодо чинників, які впливають на їхнє рішення щодо того, де, як і для кого виступати. Старі норми вже не працюють, – підсумувала ведуча.

Фото: https://www.instagram.com/mashaefrosinina/

Раніше . Вона сказала, що є артистом, робота якого – розважати людей. Полякова наголосила, що проводити фінансовий аудит не в її компетентності, а походження грошей у чиновників має з’ясовувати держава.

Виконавиця додала, що надалі буде уважнішою до замовників.

Крім Полякової на весіллі також були й інші зірки, такі як Олександр Пономарьов і Dzidzio.

Источник материала
Поделиться сюжетом