19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
В Instagram з’явилися опитування в коментарях: для чого це потрібно
В Instagram з’явилися опитування в коментарях: для чого це потрібно

В Instagram з’явилися опитування в коментарях: для чого це потрібно

У соцмережі Instagram з’явиться нова функція – опитування в коментарях. Оновлення допоможе поліпшити обговорення контенту – це вигідно як для користувачів, так і для блогерів.

Так, зміна стосуватиметься довгих відео у форматі Reels – щоб відкрити голосування, автору контенту потрібно натиснути на наліпку голосування і вписати варіанти відповіді. Функція багатьом знайома – аналогічна можливість уже давно є в Stories, які зникають протягом доби.

Поки що новинка доступна тільки обмеженому колу користувачів – у майбутньому оновлення стане доступним усім.

Зараз дивляться

І поки в Instagram з’являються нові можливості, в Meta представили абсолютно новий аксесуар для блогерів – це смартокуляри для трансляцій. Вони призначені для прямих ефірів у Facebook та Instagram – оснащені мікрофонами та камерами.

Щоправда, цінник відповідний – за Ray-Ban Meta доведеться заплатити від $299, а в продаж вони надійшли 17 жовтня 2023 року.

На відміну від Meta, Ілон Маск не хоче дотримуватися правил і законів ЄС – через це . На тлі нововведень, великі платформи повинні модерувати контент, видаляти фейки і навіть давати звіти про виконану роботу.

Теги по теме
Instagram
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны