Жіночі парфуми на осінь: ТОП-5 ароматів, які варто спробувати
Жіночі парфуми на осінь: ТОП-5 ароматів, які варто спробувати

Жіночі парфуми на осінь: ТОП-5 ароматів, які варто спробувати

Осінні парфуми багатогранні, як і сама ця прекрасна пора року. Восени у світі ароматів панують теплі, солодкі, глибокі ноти: ваніль, амбра, кардамон, пачулі, деревина. Такі парфуми подарують розкішний шлейф та відчуття комфорту.

Yves Rocher So Elixir Purple

Чудовий вибір на осінь – цей густий і пряний аромат нікого не залишить байдужим. So Elixir Purple, як і інші парфуми жіночі від Yves Rocher, виготовляється з екологічно чистої сировини, що вирощується на власних полях компанії. Уся продукція Yves Rocher відповідає принципам екодружності: кришки виготовляються з переробленого пластику, флакон та картонна коробка підлягають перероблюванню. Зробіть замовлення на www.yves-rocher.ua – це дасть вам нагоду отримати не лише чудові парфуми, але і подарунки та безплатні пробники.


So Elixir Purple передає відчуття чарівної жіночності завдяки нотам туберози, ладану, пачулі, бергамоту та ветіверу.

Nishane Ani

Неймовірний аромат створений з таких нот, як:

  • бергамот;
  • зелень;
  • рожевий перець;
  • гіацинт;
  • троянда;
  • чорна смородина;
  • кардамон.

Ani від Nishane дуже красиво грає та переливається: можна почути то солодкі ноти, то цитрусові, то смолисто-деревні. Це дуже стійкий аромат, що дозволить почути багато компліментів.

Ganymede Marc-Antoine Barrois

Ніхто не може залишитися байдужим, коли чує Ganymede від Marc-Antoine Barrois. Для когось це космічний аромат, а комусь він пахне достатком. Можна характеризувати Ganymede як стильний, дорогий, модний, а досягти всього цього йому допомагають ноти шафрану, османтусу, фіалки, мандарину та кмину.

Libre Yves Saint Laurent

Назва парфуму перекладається як «свобода» і саме так можна у ньому почуватися. Чуттєвий Libre – знахідка для усіх впевнених у собі жінок. Спочатку ви почуєте аромати чорної смородини, лаванди та апельсинового дерева у супроводі жасмину. Неперевершені ноти серця – це амбра, мускус, ваніль та кедр.

Baccarat Rouge 540 Maison Francis Kurkdjian

Ці парфуми або обожнюють, або ненавидять. У будь-якому разі – вони неймовірно популярні, адже ніхто не буде сперечатися, що це чудово збалансований аромат: в міру свіжий, в міру солодкий і навіть трохи хвойний. Ви можете відчути всі принади композиції, що містить шафран, гіркий мигдаль, деревні ноти, єгипетський жасмин та мускус.


Обов’язково спробуйте один із цих парфумів, щоб перетворити осінь на неймовірну ароматну казку.

Источник материала
loader
loader