Мобілізований росіянин утік через Білорусь у Вірменію – соцмережі
Мобілізований росіянин утік через Білорусь у Вірменію – соцмережі

Мобілізований росіянин утік через Білорусь у Вірменію – соцмережі

Росіянин купив квиток на поїзд у Мінськ, а звідти терміновим рейсом відлетів у Єреван, зазначає Baza.

Мобілізований з Москви приїхав у відпустку зі служби та зник – йому вдалося втекти до столиці Вірменії Єревану через Білорусь. Про це повідомляє російський провладний Telegram-канал Baza.

“24-річного Антона (ім’я утікача – ред.) мобілізували наприкінці вересня минулого року. Кілька тижнів тому хлопця відпустили на 14 днів додому, до Москви. Перший тиждень все було нормально, а 13 жовтня Антон сказав батькам, що поїде до друзів, узяв із собою 300 тисяч готівкою та зник. Батько зрозумів, що сталося, коли побачив у квартирі залишений військовий квиток та не знайшов закордонний паспорт сина”, – мовиться в повідомленні.

Чоловік одразу ж побіг у військкома, бо “був дуже засмучений, що хлопець поїхав”, зазначає Telegram-канал.

У соцмережі зазначають, що хлопець нібито збирався повернутись на фронт в Україну, “а батьки товаришів навіть передавали йому посилки для своїх”.

“Пізніше співробітникам поліції вдалося з’ясувати, що в день втечі Антон купив квиток на поїзд у Мінськ, а звідти терміновим рейсом відлетів у Єреван”, – зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, Кремль намагатиметься мінімізувати непопулярні політичні кроки під час підготовки до виборів президента РФ, тому, ймовірно, не проводитиме нову хвилю мобілізації до березня 2024 року.



Теги по теме
Россия Беларусь военные Минск
Источник материала
Поделиться сюжетом