Український педагог увійшов до десятки найкращих вчителів на планеті
Український педагог увійшов до десятки найкращих вчителів на планеті

Український педагог увійшов до десятки найкращих вчителів на планеті

Переможець премії забере мільйон доларів

Вчитель української мови та літератури Артур Пройдаков із Луганської області потрапив до десятки найкращих педагогів світу за версією премії Global Teacher Prize. Цей випадок є першим в історії премії.

Про це повідомляє "Суспільне". А до ТОП-50 увійшла ще одна педагог української мови Людмила Таболіна, яка у 2019 році стала фіналісткою Global Teacher Prize Ukraine.

У 2021 році Артур Пройдаков переміг у національній премії Global Teacher Prize Ukraine. Потрапивши до ТОП-10 найкращих педагогів світу, він хоче донести всій спільноті той факт, що попри війну вчителя в Україні, як і раніше, якісно і з любов’ю виконують свою роботу.

"Дуже важко повірити в це та усвідомити це. 10 людей на планеті Земля. 10 педагогів. І я, український учитель, серед цієї десятки. Це надихає та мотивує. Це означає, що я все роблю правильно. І тисячі українських учителів теж роблять усі правильно, продовжуючи працювати, зберігати цінності навіть попри виклики повномасштабної війни. Цього досягнення не було б без наших захисників та захисниць. Тільки завдяки їм маю честь працювати вчителем в Україні. І це додатково мотивує робити лише найкраще у своїй діяльності", — зазначив Артур Пройдаков.

View this post on Instagram

A post shared by Global Teacher Prize Ukraine (@teacherprizeukraine)

Теги по теме
новости мира
Источник материала
Поделиться сюжетом