Посилення мобілізації у найближчому майбутньому: "Війна жорстока та потребує..."
Посилення мобілізації у найближчому майбутньому: "Війна жорстока та потребує..."

Посилення мобілізації у найближчому майбутньому: "Війна жорстока та потребує..."

Вже у найближчому майбутньому через значні втрати особового складу та необхідність сформувати нові бригади мобілізація до Збройних сил України може бути посилена.

Про це в інтерв'ю "Українській правді" розповів нардеп і член парламентського комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки Сергій Рахманін.

Візит до ТЦК, скріншот: YouTube

Він зазначив, що ця війна вже має всі характеристики так званої війни на виснаження. Війна на виснаження – це завжди війна ресурсів. І один із найважливіших ресурсів саме мобілізаційний.

"Потреба формується Генеральним штабом, Саме там визначається, яка кількість людей потрібна і коли. Під час наступальної операції, яка відбувалась у листопаді-квітні чисельність людей, які потрібні значно збільшувалась," — розповідає нардеп.

Сергій Рахманін. Фото скріншот із Youtube

Рахманін також зазначив, що зараз можуть бути збільшені потреби у людях через втрати особового складу — загибель або поранення військовослужбовців.

За його словами, війна жорстока та потребує додаткових ресурсів.

Співробітники ТЦК. Фото: скрін youtube

Раніше портал Знай інформував, мобілізація віруючих: що будуть робити з чоловіками, які не йдуть до війська через релігію

Також наш портал повідомляв, українським чоловікам дозволять заплатити, щоб виїхати з країни: ухилянтів більше не буде


Теги по теме
Вооруженные силы Украины
Источник материала
Поделиться сюжетом