Ємен заявив про ракетний удар по Ізраїлю
Ємен заявив про ракетний удар по Ізраїлю

Ємен заявив про ракетний удар по Ізраїлю

Ізраїль атакували прихильники єменського руху Ансар Аллах, так звані хусити, які є стороною громадянської війни в Ємені.

Ємен наніс ракетний удар по Ізраїлю. Таку заяву зробив офіційний представник збройних сил Ємену бригадний генерал Яхья Саріє Ану у вівторок, 31 жовтня.

“Наші збройні сили завдали потужного залпу балістичних і крилатих ракет, а також великої кількості безпілотників по різним цілям ізраїльського ворога на окупованих територіях”, – заявив він і додав, що мова йде про “третю операцію на підтримку пригноблених братів у Палестині”.

За словами представника, триватимуть “більш якісні атаки з використанням ракет і безпілотників доти, доки ізраїльська агресія не припиниться”.

Представник ЗС Ємену визнав, що по Ізраїлю було випущено ракети – “велику кількість балістичних і крилатих ракет”. Крім того, було запущено безпілотників. Атаку піддавалися “об’єкти противника на окупованих територіях”:

بيان القوات المسلحة بشأن العملية العسكرية التي استهدفت عمق الكيان الصهيوني نصرةً للشعب الفلسطيني المظلوم ولمقاومته المجاهدة.

— العميد يحيى سريع (@army21ye)

Зазначимо, що мова йде про прихильників єменського руху Ансар Аллах, так званих хуситів, які є стороною громадянської війни в Ємені.

У свою чергу Ізраїль поки не підтверлив ракетний удар з боу Ємена.

 





Теги по теме
Израиль
Источник материала
loader
loader