Радіо «Культура» тепер можна слухати цілодобово
Радіо «Культура» тепер можна слухати цілодобово

Радіо «Культура» тепер можна слухати цілодобово

З 6 листопада в ефірі радіо «Культура» цілодобово звучать програми власного виробництва.

Про це повідомляє корпоративний сайт Суспільного.

Розповідаємо, що цікавого буде звучатиме в ефірі.

Поціновувачі класичної музики щобудня о 09:10 мають можливість долучитись до програми «Радіоконцерт» та послухати колекцію вишуканої класичної музики у виконанні художніх колективів Українського радіо та з художнього фонду Українського радіо.

З 10:05 до 12:00 — «Ранок культурної людини» з Євгенієм Агарковим та Єлизаветою Цареградською.

Змістовні розмови ведучих радіо «Культура» зі знаковими особистостями про найважливіші події та вектори розвитку суспільства слухайте у програмі «Час інтерв'ю» о 13:10.

Упродовж дня звучатиме багато класичної музики, культурологічні програми, аудіоверсії найцікавіших книжок і театральних вистав, оригінальні радіодрами, поезія, документальні проєкти й радіофільми.

«Радіодетектив» відбуватиметься щоп’ятниці о 21:00. Це постановки Радіо Культура за найцікавішими детективами українських авторів, де звучать голоси відомих акторів театру і кіно. А щовихідних о 21:00 на радіо «Культура» почуєте передачу «Вистава без антракту», де звучать повні версії радіопостановок культових вистав українських театрів.

У нічному ефірі радіо «Культура» звучатиме класична музика.

Виконавча продюсерка радіо «Культура» Ірина Славінська зазначає, що слухачі зможуть знайти в ефірі улюблені програми - від класичної музики та радіолітературних форматів до інтерв’ю на важливі теми.

«В наших планах також розвиток лінійки радіодокументалістики — на важливу прем’єру чекаємо вже наприкінці листопада», — говорить Ірина Славінська.

У вересні радіо «Культура» презентувало новий цикл радіодетективів «Найкращий сищик та визвольні змагання». У центрі оповіді пригоди колишнього найкращого сищика імперії Івана Карповича Підіпригори в буремні для України часи 1917–1918 років.

Фото: Суспільне

Читайте також
Серед номінантів премії «Читомо» оголосили радіо «Культура»
Радіо «Культура» презентувало новий цикл радіодетективів «Найкращий сищик та визвольні змагання»
Радіо «Культура» долучається до проєкту «Щоденники війни»
Проєкт радіо «Культура» презентують на Форумі подкастів ЄМС
Радіо «Культура» презентувало перший випуск Книжкового клубу у книгарні на Подолі
На радіо «Культура» відбудеться прем’єра радіодрами «Олаф Стефензон»
Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
Долучитись
Источник материала
loader
loader